Kılıçdaroğlu’na neden gösterilmiyor?

haberimizvar.net-Bilindiği üzere 17 Ağustos tarihinde hastanede covid-19 tedavisi için yatan ve ağır hastane enfeksiyonları, ciğerlerinde yırtılma nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören, ardından özel hastaneden Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan gözetiminde tedavi alınan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in geçtiğimiz hafta servise çıktığı, sağlık durumunun iyi olduğu kamuoyuyla paylaşıldı. Konuştuğu, el salladığı, istediğini yiyip, içtiğini hatta dışarıdan yemek getirildiği gerek doktorları, gerekse yakınları tarafından paylaşıldı. Başkan Böcek’in sağlık durumunun iyi gitmesi Antalya’da sevinç yarattı. 

KILIÇDAROĞLU ZİYARETİ 
Başkan Böcek’in sağlık haberlerini alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın gerçekleştireceği Antalya programına, saat 11.30 olarak Başkan Böcek’i hastanede ziyaret etmeyi dahil etti. Ancak Kılıçdaroğlu’na sadece Rektör Özlenen Özkan’ı ziyaret ederek, sağlık durumu ile ilgili bilgi alabileceği, Başkan Böcek’i göremeyeceği bilgisi verildi.
BU DURUM NASIL AÇIKLANIR?
Özel odaya geçtikten sonra Başkan Böcek ile ilgili merakla bilgi bekleyen kamuoyu ile bir tek fotoğraf ya da video paylaşılmaması, özel odaya çıkmasına karşın genel sekreteri Cansel Çevikol Tuncer’in imza yetkileri kaldırılmasına rağmen Başkan Vekili Mehmet Haciarifoğlu ile telefonla dahi olsa görüşme yapmaması, hiç kimsenin camdan dahi olsa görmesine izin verilmemesi,  Kılıçdaroğlu’na gösterilmemesi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaret programını iptal etmesi ‘Başkan Böcek’in kamuoyuna yansıtılan sağlık durumu gerçeği yansıtıyor mu?’ sorusunu da beraberinde getirdi.