İçimizi yakan ölüm

haberimizvar.net- Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarına destek veren Şahin Akdemir dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti. Akdemir’in hayatını kaybetmeden önce yangında çektiği son görüntüler ortaya çıktı. Alevlere müdahale eden ekiplere yardımcı olmaya çalışan 25 yaşındaki Şahin Akdemir’in cansız bedeni Marmaris Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Aslen Köyceğiz’e bağlı Sazak Mahallesi'nden olan ve uzun yıllardır Ortaca ilçesinde yaşayan Akdemir’in, Marmaris’te turizm sektöründe çalıştığı öğrenildi.

GÖNÜLLÜ OLARAK ÇALIŞIYORDU

Akdemir’in, meydana gelen yangına yardım etmek için motosikleti ile bölgeye gittiği ve yangın söndürme çalışmasına yardım ettiği öğrenildi. Hayatını kaybeden Şahin Akdemir’in 1 ay önce çıkan yangında da gönüllü olarak itfaiyecilere su taşıdığı öğrenildi.

SON PAYLAŞIMI DUYGULANDIRDI

Akdemir’in sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımları görenleri duygulandırdı. Yangına motosikleti ile gidişini yayınlayan Akdemir, “Su taşımaya devam, yangıncılara su taşıyacağız yine, Allah hayırlarımızı kabul eylesin” diyor. Bir diğer görüntüde ise yüzündeki duman lekeleri dikkat çeken Akdemir, “Yangın hala devam ediyor biz su taşıyoruz hala” diye konuşuyor.