Çalışacağız, üreteceyiz, başaracağız

haberimizvar.net- CHP Döşemealtı belediye başkan adayı Eczacı Menderes Dal, Ankara'dan dönüşünde kendisini karşılayan halktan ve partililerden söz istedi.

Döşemealtı ilçe merkezindeki işyerinin önünde yakınları, partililer ve vatandaşların katıldığı karşılamada konuşan Dal, "Karşılama programımız yoktu, ama gelmişsiniz, hepinize teşekkür ederiz. Bu bir son değil başlangıç. Partimizin temayüllerinde olan parti kültüründe olan demokratik bir süreç gerçekleşti. Bu sürecin sonunda 3 aday adayı arkadaşımızdan biz uygun görüldük. Bu bir yarış değildi, kazananı olmayan bir süreçte" dedi. Esas bundan sonraki sürecin önemine dikkat çeken Menderes Dal, şunları söyledi:

Halkımızın samimi ilgisi için teşekkür ediyorum. Partililerimize, çalışma arkadaşlarımıza, herkese ayrı ayrı gönülden teşekkür ediyorum. Bu süreçte eşim, kızım ve oğluma ayrıca teşekkür ediyorum. Herkesin emeği çok ama bu bir başlangıç. Bugün itibariyle başlıyoruz. 31 Mart'a kadar dur durak bilmeden hep birlikte çalışacağız. Tek amacımız var eşit ve nitelikli hizmet anlayışıyla tüm Döşemealtı'na en iyi şekilde hizmet etmek. Bundan sonra birlik, beraberlik içinde tüm Döşemealtı halkımızı bu sürece dahil ederek, bugüne kadar biriktirmiş olduğumuz o karakteri mahcup etmeden halkımıza layık olmaya çalışacağız.