Konyaaltı’nda kaçak yapı cenneti müdürünün yaptığına bakın

haberimizvar.net- Geçtiğimiz hafta sonu Malatya Arguvanspor’un Kepezspor A.Ş. karşılaşması oldu. Malatya’dan gelen kafilenin ulaşım, konaklama, yeme ve içme tüm masraflarını Konyaaltı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ali Ozan Kiraz’ın karşıladığı ortaya çıktı.

KAÇAK YAPI CENNETİNİN MÜDÜRÜ

Sayıştay’ın 2022 Yılı Denetim Raporu’na göre 106 kaçak yapı tespit edilen ilçe, adeta kaçak yapı cennetine dönmüşken Konyaaltı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ali Ozan Kiraz’ın koskoca spor kulübünün tüm deplasman masraflarını karşılaması şaşkınlık yarattı.

BELEDİYE BAŞKANINDAN TEŞEKKÜR

Deplasman sonrası Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Malatya Arguvanspor’un Antalya deplasman masraflarını karşılayan Konyaaltı’nın İmar Müdürü Ali Ozan Kiraz’a teşekkür eti.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Belediye Başkanı Kızıldaş, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:  “Kulübümüzü hafta sonu Kepezspor A.Ş. ile oynadığı karşılaşma için Antalya’da konuk ederek, takımımızın tüm giderlerini ve deplasman masraflarını karşılayan hemşerimiz Konyaaltı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Sayın Ali Ozan Kiraz’a canı gönülden teşekkür ederiz.”

İlgili haberi okumak için TIKLAYIN