Son mesajını AKP’ye verdi

haberimizvarnet-İşsizlik ve ekonomik bunalım bir genci daha intihara sürükledi. Antalya’da 24 yaşındaki İhsan B., Kepez ilçesi Düdenbaşı Mahallesi 2348 sokak üzerinde bulunan 9 katlı apartmanın 5'inci katından kendini aşağı bırakarak hayatına son verdi. İnsan B, intihardan önce sosyal medyadan, “İki elim yakanızda AKP hükümeti ve RTE” paylaşımı yaptı. Sosyal medyadan yapılan paylaşımı gören arkadaşları, hemen İhsan B.’nin evine gitti. Kendisini 5'inci kat penceresinden boşluğa bırakan İhsan B., beton zemine düştü. Yakınları ve olay yerine gelen arkadaşları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kısa sürede adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede gencin hayatını kaybettiği belirlendi. İhsan B’nin iki kez AKP Antalya İl Başkanlığı’na giderek iş istediği öğrenildi. 

AİLESİ GÖZYAŞINA BOĞULDU
Polis ekipleri çevrede önlem alırken, İhsan B.'nin babası ve arkadaşları gözyaşı döktü. Olay yeri inceleme polis ekipleri, ev ve pencerede inceleme yaparken, İhsan B.'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

VEKİLDEN BAŞSAĞLIĞI

AKP Antalya Milletvekili Mustafa Köse, olayın yaşandığı sitenin yan sitesinde bulunan ihtiyaç sahibi bir vatandaşın evini ziyaret ettiği esnada, intihar vakasından haberdar olunca İhsan B.'nin babasının yanına giderek başsağlığında bulundu.