Vatandaşımız artık bu yalanlara kanmayacak

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, 21 yılın sonunda vatandaşı soğana muhtaç hale getiren iktidarın “istikrarlı ve güçlü ekonomi” vaadini “Vatandaşımız artık bu yalanlara kanmayacak” sözleriyle değerlendirdi.

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, kamuya alımlarda mülakatı kaldıracağını, afetlere karşı dirençli şehirler kuracağını söyleyen AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan’a iktidarda olduklarını anımsatarak, “Niye 21 yılda yapmadınız?” sorusunu sordu.
Mülakatı kaldıracağız diyen Erdoğan’ın uygulamanın emek hırsızlığı olduğunu kendisinin de kabul ettiğini ifade eden Subaşı, “Yıllarca on binlerce gencimizin hakkını yediniz. Torpili olanı kamuya aldınız. Çifte maaşlarla halkımızın hakkını birilerine peşkeş çektiniz” dedi.
HER CANIN HESABINI VERECEKSİNİZ
“Türkiye Yüzyılı, afetlere karşı dirençli toplum ve dirençli şehirlerin yüzyılı olacaktır” diyen Erdoğan’a 6 Şubat depremlerinde 50 binden fazla vatandaşın yaşamını yitirdiğini anımsatan Subaşı, “Bir gece kararnamesi ile çok şeyi değiştiren iktidar, bunu niye yapmadı? 21 yılda niye yapmadınız? Her canın hesabını vereceksiniz” dedi. Subaşı, “Gençlere aylık 10 GB ücretsiz internet vereceğiz” diyen Erdoğan’a “Hemen şimdi ver elini tutan mı var” diye seslendi.
21 yılın sonunda vatandaşı soğana muhtaç eden iktidarın istikrarlı ve güçlü ekonomi vaat ettiğini kaydeden Subaşı, vatandaşın artık bu yalanlara kanmayacağını vurguladı.