Yuh artık! Tapusunu da verseydiniz

haberimizvar.net- Antalya’nın Serik İlçesi’nde kamuya ait park bir otele peşkeş çekildi iddiası ortalığı karıştırdı. Serik Belediyesi kaçak inşaata sessiz kalırken, park alanının otel tanıtımlarında projeye dahil edildiği gözlendi.

PARKI OTELİN PROJESİNE DAHİL ETMİŞLER

Serik’in Kadriye Mahallesi’nde 194 ada 2 parsel üzerine inşa edilen The X Belek Hotel, hemen yanında bulunan ve 10 bin metrekare olan park alanının önce etrafını firma logolarıyla çevirip, kapattı. Ardından da inşaata başladı. Serik Belediyesi otelin kaçak inşaatına müdahale etmezken, otel sahipleri internet sitelerinde otel projesinde kamuya ait parkın bulunduğu arsayı dahil ederek,  havuz, su kaydırakları, cafe ve otopark alanı olarak  göstermeye başladı.

SERİK SAHİPSİZ Mİ?

Park alanında inşaat devam ederken, Serikliler tepkilerini dile getirdi. Ak Partili Serik Belediyesi’nin kaçak inşaata göz yumduğunu iddia eden Serikliler, “Seriklilere ait arsalar otellere peşkeş çekiliyor. Halka ait alanların olmadı tapusunu verin! Ne denize girebileceğimiz sahilimiz kaldı, ne de park alanlarımız.” dedi.