Ankara onları konuştu

SİYASET 12.11.2019 - 16:03, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Ankara onları konuştu

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı, Genel Başkan Meral Akşener’le tanışmak ve bugün yapılan grup toplantısına katılmak üzere 24 otobüs ile Ankara’ya ‘Kadın Çıkartması’ yaptı

haberimizvar.net İYİ Parti Antalya Teşkilatı, Gazipaşa, Gündoğmuş, Akseki, İbradı, Alanya, Manavgat, Serik, Aksu, Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Kemer, Kumluca, Finike, Derme, Kaş, Elmalı ve Korkuteli ilçelerinden toplam 24 otobüs ile Ankara’ya “Kadın Çıkartması” yaptı. Yaklaşık 1100 kadın, dün akşam 22.00’de Antalya İl Binası önünden yola çıkıp sabah erken saatlerde Ankara’ya vardı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde İYİ Parti Grup Toplantısı’na katılan kadınlar, daha sonra topluca Anıtkabir’i ziyaret etti. İYİ Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer ve Antalya yönetiminin de eşlik edildiği ziyaret parti Genel Merkezi’nde son buldu.
İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı, Genel Başkan Meral Akşener’le tanışmak ve bugün yapılan grup toplantısına katılmak üzere 24 otobüs ile Ankara’ya ‘Kadın Çıkartması’ yaptı

haberimizvar.net İYİ Parti Antalya Teşkilatı, Gazipaşa, Gündoğmuş, Akseki, İbradı, Alanya, Manavgat, Serik, Aksu, Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Kemer, Kumluca, Finike, Derme, Kaş, Elmalı ve Korkuteli ilçelerinden toplam 24 otobüs ile Ankara’ya “Kadın Çıkartması” yaptı.

Yaklaşık 1100 kadın, dün akşam 22.00’de Antalya İl Binası önünden yola çıkıp sabah erken saatlerde Ankara’ya vardı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde İYİ Parti Grup Toplantısı’na katılan kadınlar, daha sonra topluca Anıtkabir’i ziyaret etti. İYİ Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer ve Antalya yönetiminin de eşlik edildiği ziyaret parti Genel Merkezi’nde son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.