Anket sonucu iyi çıktı esnafa teşekküre gitti

GÜNDEM 26.12.2019 - 11:40, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Anket sonucu iyi çıktı esnafa teşekküre gitti

Son yapılan ankette oyunu yüzde 50.6’dan 54.1’e çıkaran Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, sonucu öğrenir öğrenmez soluğu esnafın yanında aldı. Böcek, “Antalya’yı ortak akılla birlikte yönetiyoruz” dedi.

haberimizvar.net-TAEM anket şirketinin araştırma sonuçlara göre Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in oyu yüzde 50.6’dan, yüzde 54.1’e çıktı. Anket sonuçlarını öğrenen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Atatürk Caddesi ve Dönerciler Çarşısı esnafını ziyaret etti. Esnafla sohbet eden Başkan Böcek, talep ve önerilerini dinledi. Antalya’yı ortak akılla yönetmeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Böcek, “Esnafımızın ve halkımızın düşünceleri, talep ve ihtiyaçları bizler için önemli” dedi.  KOCAGÖZ EŞLİK ETTİ ANET Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Kocagöz’ün de eşlik ettiği ziyarette yoğun ilgi gören Başkan Böcek, esnafa hayırlı işler diledi, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Böcek, vatandaşların yeni yılını da kutladı. “HALKIN SESİNE KULAK VERECEĞİZ” 25 yıllık siyasi yaşamı boyunca her zaman vatandaşla iç içe olduğunu söyleyen Başkan Böcek, “Bugüne kadar her zaman halkımızın arasında, onların yanında oldum. Hemşehrilerimizin gösterdiği ilgi bizleri mutlu ediyor. Onları dinleyerek taleplerini karşılamak, sorunlarına çözüm bulmak bizim görevimiz. Atatürk Caddesi Antalyamızın en işlek ve ticaretin yoğun olduğu bölgelerinden birisi. Esnaf kardeşlerimin sorunları ve yapacakları öneriler bizler için önemli. 5 yıl boyunca Antalya’yı bu şekilde toplumun her kesiminin sesine kulak vererek yöneteceğiz. Ben sen yok biz varız. Biz birlikte yaparız diyerek göreve geldik ve bu sözümüzün de arkasında durarak gereğini yapacağız” dedi.            
Son yapılan ankette oyunu yüzde 50.6’dan 54.1’e çıkaran Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, sonucu öğrenir öğrenmez soluğu esnafın yanında aldı. Böcek, “Antalya’yı ortak akılla birlikte yönetiyoruz” dedi.

haberimizvar.net-TAEM anket şirketinin araştırma sonuçlara göre Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in oyu yüzde 50.6’dan, yüzde 54.1’e çıktı. Anket sonuçlarını öğrenen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Atatürk Caddesi ve Dönerciler Çarşısı esnafını ziyaret etti. Esnafla sohbet eden Başkan Böcek, talep ve önerilerini dinledi. Antalya’yı ortak akılla yönetmeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Böcek, “Esnafımızın ve halkımızın düşünceleri, talep ve ihtiyaçları bizler için önemli” dedi. 

KOCAGÖZ EŞLİK ETTİ

ANET Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Kocagöz’ün de eşlik ettiği ziyarette yoğun ilgi gören Başkan Böcek, esnafa hayırlı işler diledi, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Böcek, vatandaşların yeni yılını da kutladı.

“HALKIN SESİNE KULAK VERECEĞİZ”

25 yıllık siyasi yaşamı boyunca her zaman vatandaşla iç içe olduğunu söyleyen Başkan Böcek, “Bugüne kadar her zaman halkımızın arasında, onların yanında oldum. Hemşehrilerimizin gösterdiği ilgi bizleri mutlu ediyor. Onları dinleyerek taleplerini karşılamak, sorunlarına çözüm bulmak bizim görevimiz. Atatürk Caddesi Antalyamızın en işlek ve ticaretin yoğun olduğu bölgelerinden birisi. Esnaf kardeşlerimin sorunları ve yapacakları öneriler bizler için önemli. 5 yıl boyunca Antalya’yı bu şekilde toplumun her kesiminin sesine kulak vererek yöneteceğiz. Ben sen yok biz varız. Biz birlikte yaparız diyerek göreve geldik ve bu sözümüzün de arkasında durarak gereğini yapacağız” dedi.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.