‘Anlaşma’ notu kürsüde kaldı

SİYASET 05.10.2019 - 17:03, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

‘Anlaşma’ notu kürsüde kaldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, sabah saat 10.00’da başladığı, Bolu’nun Abant İlçesi’ndeki 27. Dönem 2. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı’ndaki açılış konuşmasını yarıda kesmesine neden olan not ortaya çıktı

haberimizvar.net CHP liderine, Grup Başkanvekili Özgür Özel’in getirdiği notu okuduktan sonra, “Saat 14.00’ten sonra gündemdeki diğer konuları sizlerle paylaşacağım. Şimdilik gündemdeki diğer maddelere geçeceğiz” diyerek konuşmasını yarıda kesmişti. Özel’in, Kılıçdaroğlu’na götürdüğü not kürsüde kaldı ve objektiflere yansıdı. CHP liderinin iletişim koordinatörü Okan Konuralp’in imzasını taşıyan notta şu ifadeler yer alıyor: “AKP anlaşmaya uymadı. Siz başlayınca RTE çıktı. Gündeme dair değerlendirmemi saat 14.00’te yapacağım diyerek bitirin.” Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu ile aynı saatte AK Parti’nin Ankara’nın Kızılcahamam ilçesindeki toplantısında konuşmaya başlamıştı. Saat 14.00’da Abant’ta yeniden kürsüye çıkıp konuşmasına devam eden Kılıçdaroğlu, “Konuşmamızı saat 14.00’a aldık malum zat da dinlesin diye” demişti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, sabah saat 10.00’da başladığı, Bolu’nun Abant İlçesi’ndeki 27. Dönem 2. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı’ndaki açılış konuşmasını yarıda kesmesine neden olan not ortaya çıktı

haberimizvar.net CHP liderine, Grup Başkanvekili Özgür Özel’in getirdiği notu okuduktan sonra, “Saat 14.00’ten sonra gündemdeki diğer konuları sizlerle paylaşacağım. Şimdilik gündemdeki diğer maddelere geçeceğiz” diyerek konuşmasını yarıda kesmişti. Özel’in, Kılıçdaroğlu’na götürdüğü not kürsüde kaldı ve objektiflere yansıdı.

CHP liderinin iletişim koordinatörü Okan Konuralp’in imzasını taşıyan notta şu ifadeler yer alıyor: “AKP anlaşmaya uymadı. Siz başlayınca RTE çıktı. Gündeme dair değerlendirmemi saat 14.00’te yapacağım diyerek bitirin.”

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu ile aynı saatte AK Parti’nin Ankara’nın Kızılcahamam ilçesindeki toplantısında konuşmaya başlamıştı. Saat 14.00’da Abant’ta yeniden kürsüye çıkıp konuşmasına devam eden Kılıçdaroğlu, “Konuşmamızı saat 14.00’a aldık malum zat da dinlesin diye” demişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.