Anne Marie coşturdu

KÜLTÜR 26.08.2019 - 13:55, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Anne Marie coşturdu

İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Anne Marie, Antalya'nın Serik İlçesi’ne Regnum Live in Concert Serisi kapsamında konser verdi

haberimizvar.net Geçen yıl Türkiye'ye gelerek Regnum Live in Concert Serisi kapsamında sahneye çıkan ve tekrar geleceğini söyleyen Anne Marie, sözünü tutarak, bu yıl da Regnum Carya sahnesinde hayranlarıyla buluştu. Antalya'da ikinci kez sahneye çıkan genç şarkıcı, sevilen, popüler şarkılarını konsere katılan dinleyicilerle birlikte söyledi. Türkiye hayranı olan Anne Marie, müziğin ve eğlencenin zirve yaptığı konserinin ardından tatil için birkaç gün daha Antalya'da olmayı tercih etti. ANTALYA’DA TATİL YAPACAK Regnum Carya sahnesinde hareketli repertuarıyla konsere katılan herkesi coşturan Anne Marie, 'Ciao Adios' ve 'Rockabye' şarkılarıyla yükselen enerjiyi 'Friends' parçasıyla zirveye taşıdı. Güçlü sesi, sempatikliği ve yerinde durmayan enerjisiyle Marie, yine eğlenceli bir performans sergiledi. Konser sonrası Antalya'da mini bir tatil yapacağını paylaşan Anne Marie, "Antalya'da ikinci kez muhteşem şekilde ağırlandım, misafirperverliğiniz için teşekkür ederim" dedi. Konsere, yetişkinler kadar çocukların da yoğun ilgisi gözden kaçmadı. Davetliler arasında yer alan Tuba Ünsal, oğlu Civan Mert ve kızı Sare'yle konseri izledi. Konser sonunda Regnum Carya Otel Yönetim Kurulu ve Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Anne Marie'ye Antalyaspor forması hediye etti. Regnum Carya'nın bu yaz ikincisini düzenlediği ve dünya starlarının sahneye çıktığı Regnum Live in Concert Serisi, İngiliz pop şarkıcısı Anne Marie'yle son buldu.
İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Anne Marie, Antalya'nın Serik İlçesi’ne Regnum Live in Concert Serisi kapsamında konser verdi

haberimizvar.net Geçen yıl Türkiye'ye gelerek Regnum Live in Concert Serisi kapsamında sahneye çıkan ve tekrar geleceğini söyleyen Anne Marie, sözünü tutarak, bu yıl da Regnum Carya sahnesinde hayranlarıyla buluştu. Antalya'da ikinci kez sahneye çıkan genç şarkıcı, sevilen, popüler şarkılarını konsere katılan dinleyicilerle birlikte söyledi. Türkiye hayranı olan Anne Marie, müziğin ve eğlencenin zirve yaptığı konserinin ardından tatil için birkaç gün daha Antalya'da olmayı tercih etti.

ANTALYA’DA TATİL YAPACAK

Regnum Carya sahnesinde hareketli repertuarıyla konsere katılan herkesi coşturan Anne Marie, 'Ciao Adios' ve 'Rockabye' şarkılarıyla yükselen enerjiyi 'Friends' parçasıyla zirveye taşıdı. Güçlü sesi, sempatikliği ve yerinde durmayan enerjisiyle Marie, yine eğlenceli bir performans sergiledi. Konser sonrası Antalya'da mini bir tatil yapacağını paylaşan Anne Marie, "Antalya'da ikinci kez muhteşem şekilde ağırlandım, misafirperverliğiniz için teşekkür ederim" dedi. Konsere, yetişkinler kadar çocukların da yoğun ilgisi gözden kaçmadı. Davetliler arasında yer alan Tuba Ünsal, oğlu Civan Mert ve kızı Sare'yle konseri izledi. Konser sonunda Regnum Carya Otel Yönetim Kurulu ve Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Anne Marie'ye Antalyaspor forması hediye etti. Regnum Carya'nın bu yaz ikincisini düzenlediği ve dünya starlarının sahneye çıktığı Regnum Live in Concert Serisi, İngiliz pop şarkıcısı Anne Marie'yle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.