Antalya Emniyeti’nde yas

YEREL 22.09.2020 - 11:41, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Antalya Emniyeti’nde yas

Antalya'da motosikleti ile seyir halinde olan polis memuru Onur Küçük (28), önce kolunu trafik yön tabelasına, ardından da başını aydınlatma direğine çarptı. Başındaki kask fırlayıp yola savrulan Küçük, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

haberimizvar.net- Feci kaza dün gece yarısı saat 00.30 sıralarında Muratpaşa ilçesindeki Mevlana Kavşağı köprülü üst geçidinde meydana geldi. Polis memuru Tuncay Çakar yönetimindeki motosiklet seyir halindeyken, arkasında oturan polis memuru Onur Küçük'ün sol kolu trafik yön tabelasına çarptı. Savrulan motosiklet kontrolden çıktı. Bu kez Onur Küçük, başını biraz ilerideki aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle başındaki kaskı fırlayan Küçük, motosikletin üzerinden yola savruldu. Tuncay Çakar motosikleti güçlükle durdurabildi.   YAKINLARI GÖZYAŞI DÖKTÜ İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Onur Küçük, ilk müdahalesinin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza haberini alan İl Emniyet Müdürü Murat Ulucan ile Küçük'ün meslektaşları da bilgi almak için hastaneye geldi. Ancak Onur Küçük, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Eşinin de polis olduğu öğrenilen şehit Onur Küçük'ün cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Şehit polisin cenazesi meslektaşları tarafından  morgdan alınırken yakınları uzun süre gözyaşı döktü. Şehit Onur Küçük'ün cenazesi, bugün saat 12.00'de Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'nde yapılacak törenin ardından toprağa verilmek üzere Konya'nın Seydişehir ilçesine götürülecek.
Antalya'da motosikleti ile seyir halinde olan polis memuru Onur Küçük (28), önce kolunu trafik yön tabelasına, ardından da başını aydınlatma direğine çarptı. Başındaki kask fırlayıp yola savrulan Küçük, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

haberimizvar.net- Feci kaza dün gece yarısı saat 00.30 sıralarında Muratpaşa ilçesindeki Mevlana Kavşağı köprülü üst geçidinde meydana geldi. Polis memuru Tuncay Çakar yönetimindeki motosiklet seyir halindeyken, arkasında oturan polis memuru Onur Küçük'ün sol kolu trafik yön tabelasına çarptı. Savrulan motosiklet kontrolden çıktı. Bu kez Onur Küçük, başını biraz ilerideki aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle başındaki kaskı fırlayan Küçük, motosikletin üzerinden yola savruldu. Tuncay Çakar motosikleti güçlükle durdurabildi.

 

YAKINLARI GÖZYAŞI DÖKTÜ

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Onur Küçük, ilk müdahalesinin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza haberini alan İl Emniyet Müdürü Murat Ulucan ile Küçük'ün meslektaşları da bilgi almak için hastaneye geldi. Ancak Onur Küçük, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Eşinin de polis olduğu öğrenilen şehit Onur Küçük'ün cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Şehit polisin cenazesi meslektaşları tarafından  morgdan alınırken yakınları uzun süre gözyaşı döktü. Şehit Onur Küçük'ün cenazesi, bugün saat 12.00'de Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'nde yapılacak törenin ardından toprağa verilmek üzere Konya'nın Seydişehir ilçesine götürülecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.