Antalya fırtınanın izlerini siliyor

GÜNDEM 28.01.2023 - 20:35, Güncelleme: 28.01.2023 - 20:35
 

Antalya fırtınanın izlerini siliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, dünkü fırtına ve yağışın izlerini silmek için hummalı bir çalışma yürütüyor. Özellikle dev dalgaların büyük hasar verdiği Konyaaltı Sahili’nde geniş kapsamlı bir bakım onarım çalışması yürütülüyor.

haberimizvar.net- Antalya’da dün kent merkezinde saatte 100 kilometreye ulaşan fırtına ve şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi. Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde fırtına ve yağışın neden olduğu yıkım ve getirdiği atıkları temizlemek için tüm birimleriyle seferber oldu. 5 metreyi aşan dalgalar Konyaaltı Sahili’nde büyük zarara neden oldu. Bankları ve parke taşları yerinden söken dalgalar sahil yolunu ve işletmeleri denizden taşıdığı kumla doldurdu. Ağaçlar devrildi, dallar kırıldı. Büyükşehir Belediyesi, fırtına ve yağışın etkili olduğu akşam saatlerinden itibaren tüm birimleriyle teyakkuz halinde olumsuzluklara müdahale etti. 160 KİŞİLİK EKİPLE MÜDAHALE Büyükşehir Belediyesi, Park Bahçeler, Çevre Koruma Kontrol, Fen İşleri Daire Başkanlıkları ve ASAT personelinden oluşan 160 kişilik bir ekip dev dalgaların dövdüğü Konyaaltı Sahili’ni eski haline getirmek için kapsamlı bir bakım onarım çalışması başlattı. Beach Park bölümünde oluşan kum yığınları iş makineleri ile kaldırıldı. Yıkılan ağaçlar yeniden dikilirken, kırılan dallar temizlendi. SAHİL YOLU KUMLARDAN ARINDIRILDI Sealife Otel ile Boğaçayı arasında kalan bölümde sahil yolunu kaplayan kumlar yıkanarak ve süpürülerek temizlendi. Sahil yolunda sökülen parkeler onarılırken, zarar gören korkuluklar tamir edildi. Kumla dolan mazgallar açıldı. Dalgaların yerinden söktüğü kent mobilyaları tekrar yerlerine monte edildi. Büyükşehir ekipleri, fırtınanın izlerini silmek için gün boyu hummalı bir çalışma yürüttü.    
Antalya Büyükşehir Belediyesi, dünkü fırtına ve yağışın izlerini silmek için hummalı bir çalışma yürütüyor. Özellikle dev dalgaların büyük hasar verdiği Konyaaltı Sahili’nde geniş kapsamlı bir bakım onarım çalışması yürütülüyor.

haberimizvar.net- Antalya’da dün kent merkezinde saatte 100 kilometreye ulaşan fırtına ve şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi. Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde fırtına ve yağışın neden olduğu yıkım ve getirdiği atıkları temizlemek için tüm birimleriyle seferber oldu. 5 metreyi aşan dalgalar Konyaaltı Sahili’nde büyük zarara neden oldu. Bankları ve parke taşları yerinden söken dalgalar sahil yolunu ve işletmeleri denizden taşıdığı kumla doldurdu. Ağaçlar devrildi, dallar kırıldı. Büyükşehir Belediyesi, fırtına ve yağışın etkili olduğu akşam saatlerinden itibaren tüm birimleriyle teyakkuz halinde olumsuzluklara müdahale etti.

160 KİŞİLİK EKİPLE MÜDAHALE

Büyükşehir Belediyesi, Park Bahçeler, Çevre Koruma Kontrol, Fen İşleri Daire Başkanlıkları ve ASAT personelinden oluşan 160 kişilik bir ekip dev dalgaların dövdüğü Konyaaltı Sahili’ni eski haline getirmek için kapsamlı bir bakım onarım çalışması başlattı. Beach Park bölümünde oluşan kum yığınları iş makineleri ile kaldırıldı. Yıkılan ağaçlar yeniden dikilirken, kırılan dallar temizlendi.

SAHİL YOLU KUMLARDAN ARINDIRILDI

Sealife Otel ile Boğaçayı arasında kalan bölümde sahil yolunu kaplayan kumlar yıkanarak ve süpürülerek temizlendi. Sahil yolunda sökülen parkeler onarılırken, zarar gören korkuluklar tamir edildi. Kumla dolan mazgallar açıldı. Dalgaların yerinden söktüğü kent mobilyaları tekrar yerlerine monte edildi. Büyükşehir ekipleri, fırtınanın izlerini silmek için gün boyu hummalı bir çalışma yürüttü.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.