Antalya kadınlara ‘O…’ diyen şeyhi ağırlıyor

GÜNDEM 03.10.2019 - 17:30, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Antalya kadınlara ‘O…’ diyen şeyhi ağırlıyor

Antalya Valiliği, Akdeniz Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü desteğiyle ‘Hamile kadınlar sokağa çıkmasın’ sözleriyle tepki çeken, evlenmeden çocuk yapan kadınlara ‘o…u’ diyen Cerrahi dergâhı şeyhi İnançer, Antalya Mevlevihanesi’nde söyleşiye katılacak.

haberimizvar.net “Hamile kadınların sokakta gezmesi doğru değil”, “Çalışan kadın yuvasını dağıtıyor”, “Hem evlenmem, hem hamile kalırım diyenler var. Hürriyetmiş! O….luğun adının hürriyet olduğu dünyaya tükürürüm. Bunun adı o….luktur” sözleriyle tepki çeken Cerrahi dergahı şeyhi Ömer Tuğrul İnançer, Antalya Mevlevihanesi’nde düzenlenen ‘İrfan Meclisi’ adlı toplantının konuğu olacak. AFİŞTE LOGOLAR 4 Ekim Cuma günü (yarın) saat 20.30’da Kaleiçi Yivli Minare Camisi yanındaki Antalya Mevlevihanesi’nde ‘Maarif ve Eğitim’ konulu bir söyleşi yapacak olan İnançer için hazırlanan için afişte Antalya Valiliği, Akdeniz Üniversitesi (AÜ), İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Antalya Mevlevihane Müzesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi’nin logoları yer alıyor. Adı geçen kurum ve kuruluşların desteğiyle söyleyişi gerçekleştirecek olan İnançer için AÜ’de personeline katılım davetinde bulundu. RESMİ MAİLDEN PERSONELE ÇAĞRI Akdeniz Üniversitesi resmi mail adresinden gönderdiği afişle tüm personeline katılım çağrısında bulundu. AÜ’nün desteklediği söyleşi resmi duyuru sisteminden tüm personele çağrı yapılması tepki çekti.
Antalya Valiliği, Akdeniz Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü desteğiyle ‘Hamile kadınlar sokağa çıkmasın’ sözleriyle tepki çeken, evlenmeden çocuk yapan kadınlara ‘o…u’ diyen Cerrahi dergâhı şeyhi İnançer, Antalya Mevlevihanesi’nde söyleşiye katılacak.

haberimizvar.net “Hamile kadınların sokakta gezmesi doğru değil”, “Çalışan kadın yuvasını dağıtıyor”, “Hem evlenmem, hem hamile kalırım diyenler var. Hürriyetmiş! O….luğun adının hürriyet olduğu dünyaya tükürürüm. Bunun adı o….luktur” sözleriyle tepki çeken Cerrahi dergahı şeyhi Ömer Tuğrul İnançer, Antalya Mevlevihanesi’nde düzenlenen ‘İrfan Meclisi’ adlı toplantının konuğu olacak.

AFİŞTE LOGOLAR

4 Ekim Cuma günü (yarın) saat 20.30’da Kaleiçi Yivli Minare Camisi yanındaki Antalya Mevlevihanesi’nde ‘Maarif ve Eğitim’ konulu bir söyleşi yapacak olan İnançer için hazırlanan için afişte Antalya Valiliği, Akdeniz Üniversitesi (AÜ), İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Antalya Mevlevihane Müzesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi’nin logoları yer alıyor. Adı geçen kurum ve kuruluşların desteğiyle söyleyişi gerçekleştirecek olan İnançer için AÜ’de personeline katılım davetinde bulundu.

RESMİ MAİLDEN PERSONELE ÇAĞRI

Akdeniz Üniversitesi resmi mail adresinden gönderdiği afişle tüm personeline katılım çağrısında bulundu. AÜ’nün desteklediği söyleşi resmi duyuru sisteminden tüm personele çağrı yapılması tepki çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.