Antalya kibir yüzünden kaybetti

GÜNDEM 28.07.2020 - 13:58, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Antalya kibir yüzünden kaybetti

CHP Parti Meclisi’ne Antalya’dan temsilci seçilmemesini tarihi bir ayıp olarak niteleyen Milletvekili Aydın Özer, “Egoları yüzünden kimseye sorma ihtiyacı bile duymadılar. Bu tarihi bir ayıptır. Bu kadar etkisiz ve kibirli bir yönetimin alacağı sonuç budur” dedi.

haberimizvar.net-  CHP’nin hafta sonu yapılan 37. Olağan Kurultayı’nda Parti Meclisi’ne Antalya’dan bir tane bile temsilci seçilmemesine tepki gösteren Antalya Milletvekili Aydın Özer, “Bu hepimiz için tarihi bir ayıptır” dedi. İl Başkanı Nusret Bayar tarafından Antalya milletvekillerinin yok sayıldığını söyleyen Özer, “İl başkanı gelip sormadı, bilgi paylaşmadı. Biz de kurultay delegesiyiz. Sonuçta ortaya böyle bir anahtar liste çıktı. Onların iddiaları yüzünden Antalya temsilcisiz kaldı. Bizlere de sorsaydı, belki bir tane arkadaşımız Parti Meclisi’nde olabilirdi. İnsan yarım ağızla olsa bile sorar” diye konuştu.   ‘BU TARİHİ BİR AYIPTIR’ Parti Meclisi’nde Antalya’yı temsilcisiz bırakanların Genel Merkez’le ve delegelerle ilişki kurmayan yöneticiler olduğunu belirten Aydın Özer, “Bu arkadaşlar yüksek bir ego içinde. Egoları yüzünden kimseye sorma ihtiyacı bile duymadılar. Çok ayıp etmişlerdir. Hepimiz için tarihi bir ayıptır. Bu kadar etkisiz ve kibirli bir yönetimin alacağı sonuç budur. Kocaeli’ni, Bursa’yı örnek alsınlar” ifadelerini kullandı.  
CHP Parti Meclisi’ne Antalya’dan temsilci seçilmemesini tarihi bir ayıp olarak niteleyen Milletvekili Aydın Özer, “Egoları yüzünden kimseye sorma ihtiyacı bile duymadılar. Bu tarihi bir ayıptır. Bu kadar etkisiz ve kibirli bir yönetimin alacağı sonuç budur” dedi.

haberimizvar.net-  CHP’nin hafta sonu yapılan 37. Olağan Kurultayı’nda Parti Meclisi’ne Antalya’dan bir tane bile temsilci seçilmemesine tepki gösteren Antalya Milletvekili Aydın Özer, “Bu hepimiz için tarihi bir ayıptır” dedi. İl Başkanı Nusret Bayar tarafından Antalya milletvekillerinin yok sayıldığını söyleyen Özer, “İl başkanı gelip sormadı, bilgi paylaşmadı. Biz de kurultay delegesiyiz. Sonuçta ortaya böyle bir anahtar liste çıktı. Onların iddiaları yüzünden Antalya temsilcisiz kaldı. Bizlere de sorsaydı, belki bir tane arkadaşımız Parti Meclisi’nde olabilirdi. İnsan yarım ağızla olsa bile sorar” diye konuştu.

 

‘BU TARİHİ BİR AYIPTIR’

Parti Meclisi’nde Antalya’yı temsilcisiz bırakanların Genel Merkez’le ve delegelerle ilişki kurmayan yöneticiler olduğunu belirten Aydın Özer, “Bu arkadaşlar yüksek bir ego içinde. Egoları yüzünden kimseye sorma ihtiyacı bile duymadılar. Çok ayıp etmişlerdir. Hepimiz için tarihi bir ayıptır. Bu kadar etkisiz ve kibirli bir yönetimin alacağı sonuç budur. Kocaeli’ni, Bursa’yı örnek alsınlar” ifadelerini kullandı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.