Antalya Valiliği'nden 'Erdoğan' genelgesi

SİYASET 31.12.2022 - 14:48, Güncelleme: 31.12.2022 - 14:48
 

Antalya Valiliği'nden 'Erdoğan' genelgesi

Antalya Valiliği, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın 7 Ocak'ta Kepez’de yapacağı toplu açılış töreni için belediyelere genelge gönderdi. CHP’li belediyelere de gönderilen genelgede, afiş basımı ve reklam alanlarının hazırlanması istendi

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 Ocak'ta Antalya’ya geliyor. İlk olarak Kumluca'daki afet bölgesini ziyaret edecek Erdoğan, daha sonra Kepez Belediyesi’nin Turgut Özal Spor Salonu’nda düzenleyeceği toplu açılış törenine katılacak. Erdoğan'ın açılış töreninin ardından kadın ve gençlerle bir araya gelmesi bekleniyor. AK Parti Genel Başkanı da olan Erdoğan’ın açılış programı öncesi,  Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB), büyükşehir ve ilçe belediyelerine genelge gönderdi. AFİŞ BASIMI BÜYÜKŞEHİR'DEN CHP’li belediyeleri de gönderilen Valilik yazısında şunlar kaydedildi:"İlimizde gerçekleşecek toplu açılış törenleri için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 Ocak 2023 tarihinde ilimize ziyaretleri planlanmaktadır. Bu bağlamda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığınca, afişler için belediyenin kullanımında olan bilboard, led ekran gibi açık alan reklam mecralarının başkanlığımıza tahsis edilmesi ve afişlerin basılması, tanıtıma ilişkin afişlerin çevre yolu ve şehir merkezinde bulunan üst geçitlere asılması, toplu açılış töreninin gerçekleşeceği alanda sahne kurulumu için kullanılmak üzere 2 adet sepetli aracın 6-7 Ocak 2023 tarihlerinde alanda hazır hale getirilmesi, ilçe belediye başkanlarınca, sayın cumhurbaşkanımızın ilimizi ziyaretinin tanıtımına ve toplu açılış törenine ilişkin afişlerin belediyeye ait ve belediyenin kullanımda olan bilboard, led ekran gibi açık hava reklam mecralarında tanıtımının yapılması, büyükşehir belediye başkanlığı ve ilçe belediyelerimizce yukarıda belirtilen işlerin yürütülmesinde gerekli hassasiyetin gösterilmesi ve herhangi bir aksaklığa mahal verilmemesi hususunda gereğini arz ederim" 
Antalya Valiliği, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın 7 Ocak'ta Kepez’de yapacağı toplu açılış töreni için belediyelere genelge gönderdi. CHP’li belediyelere de gönderilen genelgede, afiş basımı ve reklam alanlarının hazırlanması istendi

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 Ocak'ta Antalya’ya geliyor. İlk olarak Kumluca'daki afet bölgesini ziyaret edecek Erdoğan, daha sonra Kepez Belediyesi’nin Turgut Özal Spor Salonu’nda düzenleyeceği toplu açılış törenine katılacak. Erdoğan'ın açılış töreninin ardından kadın ve gençlerle bir araya gelmesi bekleniyor. AK Parti Genel Başkanı da olan Erdoğan’ın açılış programı öncesi,   Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB), büyükşehir ve ilçe belediyelerine genelge gönderdi.

AFİŞ BASIMI BÜYÜKŞEHİR'DEN

CHP’li belediyeleri de gönderilen Valilik yazısında şunlar kaydedildi:"İlimizde gerçekleşecek toplu açılış törenleri için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 Ocak 2023 tarihinde ilimize ziyaretleri planlanmaktadır. Bu bağlamda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığınca, afişler için belediyenin kullanımında olan bilboard, led ekran gibi açık alan reklam mecralarının başkanlığımıza tahsis edilmesi ve afişlerin basılması, tanıtıma ilişkin afişlerin çevre yolu ve şehir merkezinde bulunan üst geçitlere asılması, toplu açılış töreninin gerçekleşeceği alanda sahne kurulumu için kullanılmak üzere 2 adet sepetli aracın 6-7 Ocak 2023 tarihlerinde alanda hazır hale getirilmesi, ilçe belediye başkanlarınca, sayın cumhurbaşkanımızın ilimizi ziyaretinin tanıtımına ve toplu açılış törenine ilişkin afişlerin belediyeye ait ve belediyenin kullanımda olan bilboard, led ekran gibi açık hava reklam mecralarında tanıtımının yapılması, büyükşehir belediye başkanlığı ve ilçe belediyelerimizce yukarıda belirtilen işlerin yürütülmesinde gerekli hassasiyetin gösterilmesi ve herhangi bir aksaklığa mahal verilmemesi hususunda gereğini arz ederim" 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.