Antalya'da orman yangını

GÜNDEM 16.09.2020 - 18:42, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Antalya'da orman yangını

Antalya'da orman yangını Antalya'nın Aksu ilçesinde orman yangını çıktı.

haberimizvar.net- Antalya'nın Aksu ilçesinde orman yangını çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Antalya'nın Aksu ilçesi Yurtpınar  Mahallesi'nde yerleşim yerleri ve tarım arazilerine yakın noktada orman yangını çıktı. Nedeni bilinmeyen yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yangının çevredeki yerleşim yerleri ve tarım arazilerine sıçramaması için çaba gösteriliyor. 
Antalya'da orman yangını Antalya'nın Aksu ilçesinde orman yangını çıktı.

haberimizvar.net- Antalya'nın Aksu ilçesinde orman yangını çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Antalya'nın Aksu ilçesi Yurtpınar  Mahallesi'nde yerleşim yerleri ve tarım arazilerine yakın noktada orman yangını çıktı. Nedeni bilinmeyen yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yangının çevredeki yerleşim yerleri ve tarım arazilerine sıçramaması için çaba gösteriliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.