Antalya'da saç başa kavga

YEREL 01.03.2021 - 11:17, Güncelleme: 01.03.2021 - 11:17
 

Antalya'da saç başa kavga

Antalya'da 2 kadının kavgasını araya girmeye çalışanlar önlemeye çalışırken, çevredekilerin müdahalesiyle mahalle kavgasına dönüştü.

Haberimizvar.net- Olay, dün akşam saatlerinde Muratpaşa ilçesi Zeyitnköy Mahallesi'nde meydana geldi. 3 kadın, henüz belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine kadınlar kavgaya tutuşurken, araya vatandaşlar girmeye çalıştı. Vatandaşlar 3 kadından birini tutarken, 2 kadın ise saç saça baş başa kavgaya devam etti. Bazı erkekler kadınların kavgasını önlemeye çalışırken, sarı kıyafetli bir erkeğin ise kavgayı ayırmaya çalışan bir erkeğe yumruk attığı görüldü. Bunun üzerine yaklaşık 20 kişilik grup, aralarında kavga etti. Bir süre sonra kavga eden ve tartışan gruplar ayrılarak olay yerinden uzaklaştı. Kavga anı ve tartışmalar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüleri çeken kişinin, "Çok güzel bu mahalle, evet Zeytinköylüler şu an savaşıyor" demesi dikkat çekti.
Antalya'da 2 kadının kavgasını araya girmeye çalışanlar önlemeye çalışırken, çevredekilerin müdahalesiyle mahalle kavgasına dönüştü.

Haberimizvar.net- Olay, dün akşam saatlerinde Muratpaşa ilçesi Zeyitnköy Mahallesi'nde meydana geldi. 3 kadın, henüz belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine kadınlar kavgaya tutuşurken, araya vatandaşlar girmeye çalıştı. Vatandaşlar 3 kadından birini tutarken, 2 kadın ise saç saça baş başa kavgaya devam etti. Bazı erkekler kadınların kavgasını önlemeye çalışırken, sarı kıyafetli bir erkeğin ise kavgayı ayırmaya çalışan bir erkeğe yumruk attığı görüldü. Bunun üzerine yaklaşık 20 kişilik grup, aralarında kavga etti. Bir süre sonra kavga eden ve tartışan gruplar ayrılarak olay yerinden uzaklaştı.


Kavga anı ve tartışmalar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüleri çeken kişinin, "Çok güzel bu mahalle, evet Zeytinköylüler şu an savaşıyor" demesi dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.