Antalyalı başkandan mobil makam

GÜNDEM 29.09.2019 - 13:58, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Antalyalı başkandan mobil makam

Aslen Kaşlı olan CHP’nin Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel makam aracı haline getirerek, üzerine “Bir belediye başkanının makamı sokaklardır” diye yazdırdığı minibüsle her gün halkın ayağına gidiyor.

HABERİMİZ VAR – Aslen Antalya’nın Kaş ilçesinden olan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in seçim sürecinde en önemli projelerinden biri olan ‘mobil belediyecilik’ hayata geçirildi. Bir minibüsü makam aracı haline getiren Günel, her gün vatandaşın ayağına giderek sorunları yerinde tespit ediyor. Mobil belediyeciliğin Kuşadası’nda belediyecilik anlayışını kökünden değiştireceğini ifade eden Başkan Ömer Günel, her sorunu yerinde inceleyeceklerini ifade etti. ‘BAŞKANIN MAKAMI SOKAKLARDIR’ Mobil belediyecilik sayesinde kentin sorunlarının daha çabuk çözüleceğini belirten Günel, “Bir belediye başkanının makamı sokaklardır. Her zaman buna inandım. Bugün bu hayali hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Her zaman vurguladığım gibi ben sizden biriyim, benim yerim sizin yanınız. Bundan sonra sorunlarınızı bizzat kendim görüp çözümü kendim arayacağım” diye konuştu. 
Aslen Kaşlı olan CHP’nin Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel makam aracı haline getirerek, üzerine “Bir belediye başkanının makamı sokaklardır” diye yazdırdığı minibüsle her gün halkın ayağına gidiyor.

HABERİMİZ VAR – Aslen Antalya’nın Kaş ilçesinden olan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in seçim sürecinde en önemli projelerinden biri olan ‘mobil belediyecilik’ hayata geçirildi. Bir minibüsü makam aracı haline getiren Günel, her gün vatandaşın ayağına giderek sorunları yerinde tespit ediyor. Mobil belediyeciliğin Kuşadası’nda belediyecilik anlayışını kökünden değiştireceğini ifade eden Başkan Ömer Günel, her sorunu yerinde inceleyeceklerini ifade etti.

‘BAŞKANIN MAKAMI SOKAKLARDIR’

Mobil belediyecilik sayesinde kentin sorunlarının daha çabuk çözüleceğini belirten Günel, “Bir belediye başkanının makamı sokaklardır. Her zaman buna inandım. Bugün bu hayali hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Her zaman vurguladığım gibi ben sizden biriyim, benim yerim sizin yanınız. Bundan sonra sorunlarınızı bizzat kendim görüp çözümü kendim arayacağım” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.