Antalyalı edebiyatçılar artık fuarda

GÜNDEM 01.10.2019 - 19:18, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Antalyalı edebiyatçılar artık fuarda

10. Antalya Kitap Fuarı’nın düzenleyen NAP firmasının Antalyalı edebiyatçılara yer vermemesi tepkiyle karşılandı. Devreye giren Başkan Muhittin Böcek, fuarda ANSAN’a stant açtırılması talimatı verdi. Karar edebiyat dünyasında sevinçle karşılandı.

HABERİMİZ VAR – Antalyalı yazar ve şairlerin üyesi olduğu Antalya Sanatçılar Derneği’ne (ANSAN) 10. Antalya Kitap Fuarı’nda yer verilmemesiyle ilgili haberimiz ses getirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, fuarı düzenleme işini üstlenen NAP Fuarcılık şirketinin genel müdürü Nurdan Aydın Polatçı’yı Antalyalı yazar ve şairlere stant açtırılması talimatı verdi. Bunun üzerine ANSAN yöneticilerini arayan Polatçı, Atatürkçü Düşünce Derneği’nin (ADD) yanında 10 metrekarelik bir yer tahsis edildiğini bildirdi.   KARAR SEVİNÇLE KARŞILANDI Başkan Böcek’in talimatının kendilerini çok sevindirdiğini söyleyen ANSAN yöneticisi Nadire Sönmez, “Haberimizvar.net sitesinin ve genel yayın yönetmeniniz İdris Özyol’un bu kararda çok etkisi oldu. Sizlere teşekkür ediyoruz. Antalyalı edebiyatçılara hak ettikleri ilgi gösterilmiş oldu. Gerçi firma sahibi Nurdan Aydın Polatçı bizlere sitem etti, ama ona boş veriyoruz. Önemli olan bu müjdeli haber” diye konuştu.  İLGİLİ LİNK
10. Antalya Kitap Fuarı’nın düzenleyen NAP firmasının Antalyalı edebiyatçılara yer vermemesi tepkiyle karşılandı. Devreye giren Başkan Muhittin Böcek, fuarda ANSAN’a stant açtırılması talimatı verdi. Karar edebiyat dünyasında sevinçle karşılandı.

HABERİMİZ VAR – Antalyalı yazar ve şairlerin üyesi olduğu Antalya Sanatçılar Derneği’ne (ANSAN) 10. Antalya Kitap Fuarı’nda yer verilmemesiyle ilgili haberimiz ses getirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, fuarı düzenleme işini üstlenen NAP Fuarcılık şirketinin genel müdürü Nurdan Aydın Polatçı’yı Antalyalı yazar ve şairlere stant açtırılması talimatı verdi. Bunun üzerine ANSAN yöneticilerini arayan Polatçı, Atatürkçü Düşünce Derneği’nin (ADD) yanında 10 metrekarelik bir yer tahsis edildiğini bildirdi.

 

KARAR SEVİNÇLE KARŞILANDI

Başkan Böcek’in talimatının kendilerini çok sevindirdiğini söyleyen ANSAN yöneticisi Nadire Sönmez, “Haberimizvar.net sitesinin ve genel yayın yönetmeniniz İdris Özyol’un bu kararda çok etkisi oldu. Sizlere teşekkür ediyoruz. Antalyalı edebiyatçılara hak ettikleri ilgi gösterilmiş oldu. Gerçi firma sahibi Nurdan Aydın Polatçı bizlere sitem etti, ama ona boş veriyoruz. Önemli olan bu müjdeli haber” diye konuştu. 

İLGİLİ LİNK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.