Antalyalı yönetmene New York’tan En İyi Film ödülü

KÜLTÜR 20.10.2020 - 12:56, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Antalyalı yönetmene New York’tan En İyi Film ödülü

Antalyalı bağımsız film yönetmeni Sevgi Hirschhäuse, ilk filmi ile 17. ödülünü kazandı. Dünya prömiyerlerine devam eden film, gelenek ve dini mirasların önemli olduğu, kültür, görenek ve inançları konu alarak işlenen, köyde yaşayan yoksul bir ailenin dramatik hikayesini anlatıyor.

haberimizvar.net- Antalyalı bağımsız film yönetmeni Sevgi Hirschhäuser, Antalya'da çekmiş olduğu ilk filmi "Toprak" ile New York prömiyerini yaptığı Buffalo Uluslararası Film Festivali’nde “Altın Bizon - En İyi Film” Ödülü'nün sahibi oldu. Dünya prömiyerini Vail Film Festivali 2020, Colorado'da yapan bağımsız film, 54. HOF Uluslararası Film Festivali'nde Almanya prömiyerini yapacak ve "En İyi Film" Ödülü için yarışacak.  Toprak, dünya prömiyerlerine, 44. Sao Paulo Uluslararası Film Festivalinde, (Mostra Internacional de Cinema) Brezilya prömiyeri, Prishtina International Film Festival (PriFest) , Kosova prömiyeri, Mallarca (Mayorka) Uluslararasi Film Festivalin'de İspanya prömiyeri, Arizona Uluslararası Film Festivali'nde Amerika, Arizona eyaleti prömiyeri ile devam edecek.  Dünya festivalleri yolculuğundan sonra Türkiye gösterimi yapılması planlanan film, gelenek ve dini mirasların önemli olduğu, kültür, görenek ve inançları konu alarak işlenen, köyde yaşayan yoksul bir ailenin dramatik hikayesini anlatıyor.  Filmin fragman ve ödül bilgileri ve haberlerine buradan ulaşılabilir.
Antalyalı bağımsız film yönetmeni Sevgi Hirschhäuse, ilk filmi ile 17. ödülünü kazandı. Dünya prömiyerlerine devam eden film, gelenek ve dini mirasların önemli olduğu, kültür, görenek ve inançları konu alarak işlenen, köyde yaşayan yoksul bir ailenin dramatik hikayesini anlatıyor.

haberimizvar.net- Antalyalı bağımsız film yönetmeni Sevgi Hirschhäuser, Antalya'da çekmiş olduğu ilk filmi "Toprak" ile New York prömiyerini yaptığı Buffalo Uluslararası Film Festivali’nde “Altın Bizon - En İyi Film” Ödülü'nün sahibi oldu. Dünya prömiyerini Vail Film Festivali 2020, Colorado'da yapan bağımsız film, 54. HOF Uluslararası Film Festivali'nde Almanya prömiyerini yapacak ve "En İyi Film" Ödülü için yarışacak. 

Toprak, dünya prömiyerlerine, 44. Sao Paulo Uluslararası Film Festivalinde, (Mostra Internacional de Cinema) Brezilya prömiyeri, Prishtina International Film Festival (PriFest) , Kosova prömiyeri, Mallarca (Mayorka) Uluslararasi Film Festivalin'de İspanya prömiyeri, Arizona Uluslararası Film Festivali'nde Amerika, Arizona eyaleti prömiyeri ile devam edecek. 

Dünya festivalleri yolculuğundan sonra Türkiye gösterimi yapılması planlanan film, gelenek ve dini mirasların önemli olduğu, kültür, görenek ve inançları konu alarak işlenen, köyde yaşayan yoksul bir ailenin dramatik hikayesini anlatıyor.

 Filmin fragman ve ödül bilgileri ve haberlerine buradan ulaşılabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.