Antalyaspor evinde kazandı

SPOR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.11.2021 - 10:47, Güncelleme: 07.11.2021 - 10:47
 

Antalyaspor evinde kazandı

Antalyaspor, Mukairu'nun golüyle Altay'ı mağlup etti.

haberimizvar.net- Spor Toto Süper Lig'in 12'nci haftasında Fraport TAV Antalyaspor, konuk ettiği Altay'ı 49'uncu dakikada Mukairu'nun attığı gol ile 1-0 yendi.  2'nci dakikada ani gelişen Antalyaspor atağında, Bahadır Öztürk'ün uzun pası sonrasında kaleci ile karşı karşıya kalan Doğukan Sinik'in vuruşu kaleciden döndü. Dönen topu takip eden sırasıyla Mukairu ve Fredy'nin vuruşlarında da kaleci Mateusz başarılıydı. 34'üncü dakikadaki Altay atağında Bamba'nın ceza yayına yakın noktadan vuruşu kalecide kaldı. 39'uncu dakikada Antalyasporlu Bünyamin Balcı'nın ceza alanı içi sağ çaprazından sert şutu kalecinin sağından direğe yakın bir noktadan dışarıya çıktı. 49'uncu dakikada Bünyamin Balcı'nın pasında topla buluşan Mukairu, sağ kanattan rakip ceza alanına girdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Mukairu'nun vuruşunda top kalecinin sağından arka direkte ağlarla buluştu ve Antalyaspor öne geçti: 1-0. 54'üncü dakikada Doğukan Sinik'in ceza alanı dışı sol çaprazından sert şutu kalenin az farkla üstünden auta gitti.  57'nci dakikada Bünyamin Balcı'nın pasında topla buluşan Amilton ceza alanı içinde kaleci Lis ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda top kaleciden döndü. Dönen topu önünde bulan Bünyamin Balcı'nın vuruşunu kaleci bu kez kornere çeldi. 87'nci dakikada gelişen Antalyaspor hücumunda Ghacha rakip futbolcunun hatasından topu önünde buldu. Orta alandan topu sürerek ceza alanına kadar giren Ghacha kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşundan top kaleciden döndü. Maçı, Fraport TAV Antalyaspor 1-0 kazandı.
Antalyaspor, Mukairu'nun golüyle Altay'ı mağlup etti.

haberimizvar.net- Spor Toto Süper Lig'in 12'nci haftasında Fraport TAV Antalyaspor, konuk ettiği Altay'ı 49'uncu dakikada Mukairu'nun attığı gol ile 1-0 yendi.

 2'nci dakikada ani gelişen Antalyaspor atağında, Bahadır Öztürk'ün uzun pası sonrasında kaleci ile karşı karşıya kalan Doğukan Sinik'in vuruşu kaleciden döndü. Dönen topu takip eden sırasıyla Mukairu ve Fredy'nin vuruşlarında da kaleci Mateusz başarılıydı.

34'üncü dakikadaki Altay atağında Bamba'nın ceza yayına yakın noktadan vuruşu kalecide kaldı.

39'uncu dakikada Antalyasporlu Bünyamin Balcı'nın ceza alanı içi sağ çaprazından sert şutu kalecinin sağından direğe yakın bir noktadan dışarıya çıktı.

49'uncu dakikada Bünyamin Balcı'nın pasında topla buluşan Mukairu, sağ kanattan rakip ceza alanına girdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Mukairu'nun vuruşunda top kalecinin sağından arka direkte ağlarla buluştu ve Antalyaspor öne geçti: 1-0.

54'üncü dakikada Doğukan Sinik'in ceza alanı dışı sol çaprazından sert şutu kalenin az farkla üstünden auta gitti.

 57'nci dakikada Bünyamin Balcı'nın pasında topla buluşan Amilton ceza alanı içinde kaleci Lis ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda top kaleciden döndü. Dönen topu önünde bulan Bünyamin Balcı'nın vuruşunu kaleci bu kez kornere çeldi.

87'nci dakikada gelişen Antalyaspor hücumunda Ghacha rakip futbolcunun hatasından topu önünde buldu. Orta alandan topu sürerek ceza alanına kadar giren Ghacha kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşundan top kaleciden döndü.

Maçı, Fraport TAV Antalyaspor 1-0 kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.