Antalyaspor, ligde rekor peşinde

SPOR 19.06.2020 - 13:00, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Antalyaspor, ligde rekor peşinde

Süper Lig'in 28'inci haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile oynayacak Fraport TAV Antalyaspor, 9 maçlık yenilmezlik serisini sürdürüp, en son 2006- 2007 sezonunda yakaladığı 10 maçlık seriyi geliştirmeyi hedefliyor.

haberimizvar.net- Süper Lig'de son 9 karşılaşmada yenilgi yüzü görmeyen Fraport TAV Antalyaspor, en son 2006-2007 sezonunda yakaladığı 10 maçlık yenilmezlik serisini geçmeyi planlıyor. Ligde 2019- 2020 sezonunun ilk yarısını 14 puanla 16'ncı sırada düşme hattında tamamlayan kırmızı beyazlılar, ikinci yarı teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde yükselişe geçti. Yakaladığı çıkışla kırmızı beyazlılar, geride kalan 27 hafta sonunda puanını 33'e yükseltti. Ligde son 9 maçını kaybetmeyen kırmızı beyazlılar kazandıkları puanla düşme hattından uzaklaşıp 10'uncu sıraya çıktı. SON 9 MAÇINI KAYBETMEDİ Ligin ikinci yarısına sahasında Göztepe'ye 3-0 yenilerek başlayan ve ardından yakaladığı seriyle son 9 maçını kaybetmeyen Fraport TAV Antalyaspor, Yukatel Denizlispor'u 3-0, Kasımpaşa'yı 3-1, BtcTurk Yeni Malatyaspor'u 2-1, Demir Grup Sivasspor'u 1-0 yendi, İttifak Holding Konyaspor'la 0-0, Hes Kablo Kayserispor'la 2-2, Fenerbahçe ile 2-2, Gençlerbirliği'yle de 1-1 berabere kaldı. Koronavirüs nedeniyle lige verilen ara sonrası ilk maçında 13 Haziran'da deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 yenen Fraport TAV Antalyaspor, pazartesi günü Çaykur Rizespor'u ağırlayacak. Kırmızı beyazlılar daha sonra deplasmanda Gaziantep FK, ile oynayacak. Fraport TAV Antalyaspor bu maçlarda da mağlup olmaması halinde 11 karşılaşmayla kendi tarihindeki en uzun yenilmezlik serisine ulaşacak. EN UZUN YENİLMEZLİK SERİSİ 13 YIL ÖNCE Kırmızı beyazlılar, en son 2006- 2007 sezonunda yakaladığı 10 maçlık yenilmezlik serisini ligin 19. ve 28. haftaları arasında oynadığı maçlarda elde etti. Antalyaspor, bu karşılaşmalardan Sakaryaspor, Konyaspor, Sivasspor, Fenerbahçe ve Vestel Manisaspor'u 1-0 yendi, Denizlispor'la 1-1, Gaziantepspor'la 0-0, Kayserispor'la 4-4, Ankaraspor'la 1-1, Bursaspor'la 0-0 berabere kaldı. KUPADAN ELENDİ, LİGE ODAKLANDI Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finalde Aytemiz Alanyaspor'a ilk maçta sahasında 1-0, rövanşta da 4-0 yenilerek elenen Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig'e odaklandı. Kupadan elenmenin üzüntüsünü yaşayan kırmızı beyazlılar, Çaykur Rizespor karşılaşmasında galibiyeti hedefliyor. Süper Lig'de Antalya'yı temsil eden iki takımın karşılaşmasında Fraport TAV Antalyaspor elenmenin üzüntüsünü yaşarken, Aytemiz Alanyaspor ise tarihinde ilk defa finale yükselme başarısı gösterdi. 
Süper Lig'in 28'inci haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile oynayacak Fraport TAV Antalyaspor, 9 maçlık yenilmezlik serisini sürdürüp, en son 2006- 2007 sezonunda yakaladığı 10 maçlık seriyi geliştirmeyi hedefliyor.

haberimizvar.net- Süper Lig'de son 9 karşılaşmada yenilgi yüzü görmeyen Fraport TAV Antalyaspor, en son 2006-2007 sezonunda yakaladığı 10 maçlık yenilmezlik serisini geçmeyi planlıyor. Ligde 2019- 2020 sezonunun ilk yarısını 14 puanla 16'ncı sırada düşme hattında tamamlayan kırmızı beyazlılar, ikinci yarı teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde yükselişe geçti. Yakaladığı çıkışla kırmızı beyazlılar, geride kalan 27 hafta sonunda puanını 33'e yükseltti. Ligde son 9 maçını kaybetmeyen kırmızı beyazlılar kazandıkları puanla düşme hattından uzaklaşıp 10'uncu sıraya çıktı.


SON 9 MAÇINI KAYBETMEDİ


Ligin ikinci yarısına sahasında Göztepe'ye 3-0 yenilerek başlayan ve ardından yakaladığı seriyle son 9 maçını kaybetmeyen Fraport TAV Antalyaspor, Yukatel Denizlispor'u 3-0, Kasımpaşa'yı 3-1, BtcTurk Yeni Malatyaspor'u 2-1, Demir Grup Sivasspor'u 1-0 yendi, İttifak Holding Konyaspor'la 0-0, Hes Kablo Kayserispor'la 2-2, Fenerbahçe ile 2-2, Gençlerbirliği'yle de 1-1 berabere kaldı.


Koronavirüs nedeniyle lige verilen ara sonrası ilk maçında 13 Haziran'da deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 yenen Fraport TAV Antalyaspor, pazartesi günü Çaykur Rizespor'u ağırlayacak. Kırmızı beyazlılar daha sonra deplasmanda Gaziantep FK, ile oynayacak. Fraport TAV Antalyaspor bu maçlarda da mağlup olmaması halinde 11 karşılaşmayla kendi tarihindeki en uzun yenilmezlik serisine ulaşacak.


EN UZUN YENİLMEZLİK SERİSİ 13 YIL ÖNCE


Kırmızı beyazlılar, en son 2006- 2007 sezonunda yakaladığı 10 maçlık yenilmezlik serisini ligin 19. ve 28. haftaları arasında oynadığı maçlarda elde etti. Antalyaspor, bu karşılaşmalardan Sakaryaspor, Konyaspor, Sivasspor, Fenerbahçe ve Vestel Manisaspor'u 1-0 yendi, Denizlispor'la 1-1, Gaziantepspor'la 0-0, Kayserispor'la 4-4, Ankaraspor'la 1-1, Bursaspor'la 0-0 berabere kaldı.


KUPADAN ELENDİ, LİGE ODAKLANDI


Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finalde Aytemiz Alanyaspor'a ilk maçta sahasında 1-0, rövanşta da 4-0 yenilerek elenen Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig'e odaklandı. Kupadan elenmenin üzüntüsünü yaşayan kırmızı beyazlılar, Çaykur Rizespor karşılaşmasında galibiyeti hedefliyor. Süper Lig'de Antalya'yı temsil eden iki takımın karşılaşmasında Fraport TAV Antalyaspor elenmenin üzüntüsünü yaşarken, Aytemiz Alanyaspor ise tarihinde ilk defa finale yükselme başarısı gösterdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.