Antalyaspor Taraftar Derneği'nden Başkan Kocakaya'ya ziyaret

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.03.2021 - 10:56, Güncelleme: 30.03.2021 - 10:56
 

Antalyaspor Taraftar Derneği'nden Başkan Kocakaya'ya ziyaret

Antalyaspor Taraftar Derneği 07 Gençlik Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya'yı ziyaret etti

haberimizvar.net- Antalyaspor Taraftar Derneği 07 Gençlik Başkanı Gürhan Güneyli ve yönetim kurulu üyeleri, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya'yı ziyaret etti. Ziyarette bir konuşma yapan Antalyaspor Taraftar Derneği Başkanı Gürhan Güneyli, "07 Gençlik Antalyaspor Taraftar Derneği'nin bu yıl 40. kuruluş yıldönümü. Biz Türkiye'nin en eski ve en etkili taraftar gruplarından biriyiz. Tek sevdamız Antalya ve Antalya'nın en önde gelen markalarından biri olan Antalyaspor. Dernek olarak ayırımsız tüm belediye başkanlarımızı ziyaret ediyoruz. Kendimizi tanıtmak, amaçlarımızı anlatmak, Antalyaspor'umuza destek istemek için buradayız. Sizlerden Antalyaspor için gönül desteği, ekonomik destek istiyoruz. Çünkü Antalyaspor tüm Antalyalıların ve Antalya'nın markası" dedi. Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya da "Demre Belediyesi olarak öncelikle ilçemizdeki amatör sporculara, amatör sporlara destek vermeye çalışıyoruz. Yaptığınız iş tam bir gönül işi. İnanmadan gönül işi yapılmaz. Antalyaspor tüm Antalya'nın markası. Her Antalyalının bir sevdası. Bu şehrin takımı. Antalyaspor bu şehre değer katıyor. İçinde bulunduğumuz zor koşullarda Antalyaspor'a olanaklarımız ölçüsünde elbette destek vereceğiz. Çünkü bu bizim görevimiz. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum" diye konuştu. Ziyaretin sonunda Antalyaspor Taraftar Derneği 07 Gençlik Başkanı Gürhan Güneyli, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya'ya, Antalyaspor'un taraftar atkısı, adına yazılı Antalyaspor forması ve 07 Gençlik saati hediye etti.  
Antalyaspor Taraftar Derneği 07 Gençlik Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya'yı ziyaret etti

haberimizvar.net-  Antalyaspor Taraftar Derneği 07 Gençlik Başkanı Gürhan Güneyli ve yönetim kurulu üyeleri, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya'yı ziyaret etti. Ziyarette bir konuşma yapan Antalyaspor Taraftar Derneği Başkanı Gürhan Güneyli, "07 Gençlik Antalyaspor Taraftar Derneği'nin bu yıl 40. kuruluş yıldönümü. Biz Türkiye'nin en eski ve en etkili taraftar gruplarından biriyiz. Tek sevdamız Antalya ve Antalya'nın en önde gelen markalarından biri olan Antalyaspor. Dernek olarak ayırımsız tüm belediye başkanlarımızı ziyaret ediyoruz. Kendimizi tanıtmak, amaçlarımızı anlatmak, Antalyaspor'umuza destek istemek için buradayız. Sizlerden Antalyaspor için gönül desteği, ekonomik destek istiyoruz. Çünkü Antalyaspor tüm Antalyalıların ve Antalya'nın markası" dedi.

Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya da " Demre Belediyesi olarak öncelikle ilçemizdeki amatör sporculara, amatör sporlara destek vermeye çalışıyoruz. Yaptığınız iş tam bir gönül işi. İnanmadan gönül işi yapılmaz. Antalyaspor tüm Antalya'nın markası. Her Antalyalının bir sevdası. Bu şehrin takımı. Antalyaspor bu şehre değer katıyor. İçinde bulunduğumuz zor koşullarda Antalyaspor'a olanaklarımız ölçüsünde elbette destek vereceğiz. Çünkü bu bizim görevimiz. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Antalyaspor Taraftar Derneği 07 Gençlik Başkanı Gürhan Güneyli, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya'ya, Antalyaspor'un taraftar atkısı, adına yazılı Antalyaspor forması ve 07 Gençlik saati hediye etti.

 <a href=ANTALYASPOR TARAFTAR DERNEGI 07 GENCLIK BASKANI VE YONETIM KURULU UYELERI, DEMRE BELEDIYE BASKANI OKAN KOCAKAYA'YI ZIYARET ETTI. (FOTO:DEMRE-DHA)" src="https://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2021_03/2021_03_30/1b0cc6fbc55e4650f6ee416d672ca5dd.jpg" />

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.