Antalyaspor'da 3 eksik

SPOR 20.06.2020 - 15:54, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Antalyaspor'da 3 eksik

FRAPORT TAV Antalyaspor'da, pazartesi günü sahasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçında yurt dışı uçuş yasağı nedeniyle kente dönmeyen Charles, Bahadır ve kart cezasından Nazım Sangare forma giyemeyecek.

Haberimizvar.net-Süper Lig Cemil Usta Sezonu 28'inci haftasında Fraport TAV Antalyaspor, Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Karşılaşma pazartesi günü Antalya Stadyumu'nda oynanacak. Kırmızı beyazlılar maçın hazırlıklarını teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. Antrenmanda kuvvet ve kondisyon çalışan kırmızı beyazlılar, ikinci bölümde de taktik maç yaptı. Fraport TAV Antalyaspor'da yurt dışında olduğu için kente dönmeyen Bahadır Öztürk ile Charles forma giyemeyecek. Sarı kart cezalısı Nazım Sangare de kadroda yer almayacak. Süper Lig'de oynadığı son 9 maçı kaybetmeyen Fraport TAV Antalyaspor, yenilmezlik serisini Çaykur Rizespor maçında da sürdürmeyi hedefliyor. Sezonun ikinci devresinde Tamer Tuna yönetiminde 9 maçta 1 mağlubiyet sonrası 4 beraberlik ve 5 galibiyet elde eden kırmızı beyazlılar, Çaykur Rizespor karşılaşmasında 3 puanı maçında hedefliyor.
FRAPORT TAV Antalyaspor'da, pazartesi günü sahasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçında yurt dışı uçuş yasağı nedeniyle kente dönmeyen Charles, Bahadır ve kart cezasından Nazım Sangare forma giyemeyecek.

Haberimizvar.net-Süper Lig Cemil Usta Sezonu 28'inci haftasında Fraport TAV Antalyaspor, Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Karşılaşma pazartesi günü Antalya Stadyumu'nda oynanacak. Kırmızı beyazlılar maçın hazırlıklarını teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. Antrenmanda kuvvet ve kondisyon çalışan kırmızı beyazlılar, ikinci bölümde de taktik maç yaptı. Fraport TAV Antalyaspor'da yurt dışında olduğu için kente dönmeyen Bahadır Öztürk ile Charles forma giyemeyecek. Sarı kart cezalısı Nazım Sangare de kadroda yer almayacak.

Süper Lig'de oynadığı son 9 maçı kaybetmeyen Fraport TAV Antalyaspor, yenilmezlik serisini Çaykur Rizespor maçında da sürdürmeyi hedefliyor. Sezonun ikinci devresinde Tamer Tuna yönetiminde 9 maçta 1 mağlubiyet sonrası 4 beraberlik ve 5 galibiyet elde eden kırmızı beyazlılar, Çaykur Rizespor karşılaşmasında 3 puanı maçında hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.