ANTEPE’de neler oluyor?

SİYASET 05.09.2019 - 14:25, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

ANTEPE’de neler oluyor?

ANTEPE Genel Müdürü İsmail Erdoğmuş’un kendi şirketindeki sekreter ve muhasebecisini işe aldığı iddia edildi. Güllük otoparkında 5 yıldır gişede çalıştırılan üniversite mezunu bir personel dururken, ortaokul mezununun bina sorumlusu yapılması da tepki çekti.

haberimizvar.net Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden ANTEPE İnşaat ve Ticaret A.Ş.’de ilginç şeyler yaşanıyor. Yeni dönemde ANTEPE’ye genel müdür olarak atanan Mimar İsmail Erdoğmuş’un kendi şirketindeki sekreter ve muhasebeciyi de beraberinde getirdiği ileri sürüldü. Erdoğmuş’un Kurgu Mimarlık adlı şirketinde çalışan sekreter ve muhasebeciyi ANTEPE’de işe alması dedikodu kazanlarının kaynamasına yol açtı. CHP’LİYE GİŞE, AKP’LİYE RÜTBE ANTEPE’de ilginç bir durum da Güllük’teki katlı otoparkta yaşandı. Akaydın döneminde ANTEPE’de işe alınan ve Türel döneminde 5 yıl boyunca otoparkın gişesinde bilet kesmekle görevlendirilen üniversite mezunu bir personel yeni dönemde iade-i itibar beklerken tam tersi bir durum yaşandı. Menderes Türel döneminde işe alınan ortaokul mezunu biri yeni dönemde katlı otopark sorumlusu yapıldı. AKP’linin ödüllendirilip, CHP’linin gişe çilesine devam etmesi bazı partilileri ayağa kaldırdı. Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Dr. Cem Oğuz’u arayan bazı CHP’liler, “Bu arkadaş belli ki size engel oluyor, o yüzden daha değerli birini bulup sorumlu yapmışsınız, bari arkadaşın tazminatını ödeyip işten çıkartın da, daha fazla mağdur olmayın” şeklindeki kinayeli ifadelerle tepki gösterdi.
ANTEPE Genel Müdürü İsmail Erdoğmuş’un kendi şirketindeki sekreter ve muhasebecisini işe aldığı iddia edildi. Güllük otoparkında 5 yıldır gişede çalıştırılan üniversite mezunu bir personel dururken, ortaokul mezununun bina sorumlusu yapılması da tepki çekti.

haberimizvar.net Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden ANTEPE İnşaat ve Ticaret A.Ş.’de ilginç şeyler yaşanıyor. Yeni dönemde ANTEPE’ye genel müdür olarak atanan Mimar İsmail Erdoğmuş’un kendi şirketindeki sekreter ve muhasebeciyi de beraberinde getirdiği ileri sürüldü. Erdoğmuş’un Kurgu Mimarlık adlı şirketinde çalışan sekreter ve muhasebeciyi ANTEPE’de işe alması dedikodu kazanlarının kaynamasına yol açtı.

CHP’LİYE GİŞE, AKP’LİYE RÜTBE

ANTEPE’de ilginç bir durum da Güllük’teki katlı otoparkta yaşandı. Akaydın döneminde ANTEPE’de işe alınan ve Türel döneminde 5 yıl boyunca otoparkın gişesinde bilet kesmekle görevlendirilen üniversite mezunu bir personel yeni dönemde iade-i itibar beklerken tam tersi bir durum yaşandı. Menderes Türel döneminde işe alınan ortaokul mezunu biri yeni dönemde katlı otopark sorumlusu yapıldı. AKP’linin ödüllendirilip, CHP’linin gişe çilesine devam etmesi bazı partilileri ayağa kaldırdı. Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Dr. Cem Oğuz’u arayan bazı CHP’liler, “Bu arkadaş belli ki size engel oluyor, o yüzden daha değerli birini bulup sorumlu yapmışsınız, bari arkadaşın tazminatını ödeyip işten çıkartın da, daha fazla mağdur olmayın” şeklindeki kinayeli ifadelerle tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.