ASAT Sporcusu şampiyonu oldu

SPOR 14.12.2019 - 15:03, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

ASAT Sporcusu şampiyonu oldu

ASAT bünyesinde bir yıldır halter sporcusu olan Aleyna Kaymaz İsrail’de düzenlenen Halter Avrupa Şampiyonası’nda koparma silkme ve toplamda rekor kırarak Avrupa şampiyonu oldu.

haberimizvar.net- İsrail'in Eilat şehrinde düzenlenen yıldızlar ve 15 yaş altı Avrupa Halter Şampiyonası'nda Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü sporcusu Aleyna Kaymaz büyük bir başarıya imza attı. Kaymaz, kızlar 15 yaş altı 81 kiloda koparmada 83, silkmede 103 kilo kaldırarak rekor kırdı. 3 ayrı kategoride Avrupa rekoru kıran Kaymaz, altın madalya kazanarak Avrupa şampiyonluğuna ulaşmayı başardı. SPORA VE SPORCUYA TAM DESTEK Bir yıldan bu yana ASAT Spor Kulübü bünyesinde çalışmalarını eski dünya şampiyonu Ekrem Celil ile gerçekleştiren Aleyna başarısıyla Antalya’nın adını dünyaya duyurdu. Kaymaz’ı başarısından dolayı kutlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “ASAT Spor Kulübü oyuncumuz Aleyna’nın başarısı ve şampiyonluğu hem ülkemiz hem de Antalya’mız adına son derece önemli ve değerli. Kendisini, ailesini ve hocalarını kutlarım. Spora ve sporcuya desteğimiz her zaman olduğu gibi bundan sonra da devam edecek” dedi.     
ASAT bünyesinde bir yıldır halter sporcusu olan Aleyna Kaymaz İsrail’de düzenlenen Halter Avrupa Şampiyonası’nda koparma silkme ve toplamda rekor kırarak Avrupa şampiyonu oldu.

haberimizvar.net- İsrail'in Eilat şehrinde düzenlenen yıldızlar ve 15 yaş altı Avrupa Halter Şampiyonası'nda Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü sporcusu Aleyna Kaymaz büyük bir başarıya imza attı. Kaymaz, kızlar 15 yaş altı 81 kiloda koparmada 83, silkmede 103 kilo kaldırarak rekor kırdı. 3 ayrı kategoride Avrupa rekoru kıran Kaymaz, altın madalya kazanarak Avrupa şampiyonluğuna ulaşmayı başardı.

SPORA VE SPORCUYA TAM DESTEK

Bir yıldan bu yana ASAT Spor Kulübü bünyesinde çalışmalarını eski dünya şampiyonu Ekrem Celil ile gerçekleştiren Aleyna başarısıyla Antalya’nın adını dünyaya duyurdu. Kaymaz’ı başarısından dolayı kutlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “ASAT Spor Kulübü oyuncumuz Aleyna’nın başarısı ve şampiyonluğu hem ülkemiz hem de Antalya’mız adına son derece önemli ve değerli. Kendisini, ailesini ve hocalarını kutlarım. Spora ve sporcuya desteğimiz her zaman olduğu gibi bundan sonra da devam edecek” dedi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.