'Aşçı Çırağı Kursu'nun tanıtımı yapıldı

GÜNDEM 13.12.2019 - 16:54, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

'Aşçı Çırağı Kursu'nun tanıtımı yapıldı

ANTALYA'da Denetimli Serbestlik tedbiri altındaki yükümlülere yönelik Mesleki Eğitim Kursu adı altında düzenlenen 'Aşçı Çırağı Kursu'nun tanıtımı yapıldı.

Haberimizvar.net Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi işbirliği ve Türk Kadınlar Konseyi Antalya Şubesi'nin desteğiyle düzenlenen 'Aşçı Çırağı Mesleki Eğitim Kursu'nun tanıtım toplantısı, eski adliye binasında yapıldı. Tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan Antalya Denetimli Serbestlik Müdürü Mesut Öztürk, eski hükümlülere, suça sürüklenen çocuklara ve mağdurlara yönelik çalışmalarının devam ettiğini, halen 386 hükümlünün kamu kurum ve kuruluşlarında çalıştığını söyledi. Öztürk, adı geçen kursun 13 Kasım tarihinde başladığını ifade ederek, 9 Ocak tarihinde son bulacağını vurguladı. Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal ise Adalet Bakanlığı olarak 2005 yılından bu yana çağdaş dünya ile entegre olarak mevzuatlarının yenilendiğine dikkati çekerek, “Yeni sistemlerle dünya ile entegre çalışmalar yürütüyoruz. Aşçı çırağı kursu 19 kursiyerle başlamış, 13'ü ile devam etmektedir. Tabii ki bir hevesle kursa başlanıyor ama sonrasında bu sayı azalıyor. Ancak yine de yüzde 25 bir azalma var. Bu bence iyi bir rakam. Amacımız suç işleyen vatandaşın tekrar topluma kazandırılması" dedi. Konuşmaların ardından kursa emeği geçenlere plaket verildi. Tören sonunda kursiyerlerin yaptığı yemekler konuklara ikram edildi.    
ANTALYA'da Denetimli Serbestlik tedbiri altındaki yükümlülere yönelik Mesleki Eğitim Kursu adı altında düzenlenen 'Aşçı Çırağı Kursu'nun tanıtımı yapıldı.

Haberimizvar.net Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi işbirliği ve Türk Kadınlar Konseyi Antalya Şubesi'nin desteğiyle düzenlenen 'Aşçı Çırağı Mesleki Eğitim Kursu'nun tanıtım toplantısı, eski adliye binasında yapıldı.

Tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan Antalya Denetimli Serbestlik Müdürü Mesut Öztürk, eski hükümlülere, suça sürüklenen çocuklara ve mağdurlara yönelik çalışmalarının devam ettiğini, halen 386 hükümlünün kamu kurum ve kuruluşlarında çalıştığını söyledi. Öztürk, adı geçen kursun 13 Kasım tarihinde başladığını ifade ederek, 9 Ocak tarihinde son bulacağını vurguladı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal ise Adalet Bakanlığı olarak 2005 yılından bu yana çağdaş dünya ile entegre olarak mevzuatlarının yenilendiğine dikkati çekerek, “Yeni sistemlerle dünya ile entegre çalışmalar yürütüyoruz. Aşçı çırağı kursu 19 kursiyerle başlamış, 13'ü ile devam etmektedir. Tabii ki bir hevesle kursa başlanıyor ama sonrasında bu sayı azalıyor. Ancak yine de yüzde 25 bir azalma var. Bu bence iyi bir rakam. Amacımız suç işleyen vatandaşın tekrar topluma kazandırılması" dedi.

Konuşmaların ardından kursa emeği geçenlere plaket verildi. Tören sonunda kursiyerlerin yaptığı yemekler konuklara ikram edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.