ASFİM'de fitness kursuna kayıtlar başladı

SPOR 12.10.2020 - 12:49, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

ASFİM'de fitness kursuna kayıtlar başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz spor imkanı sunduğu Antalya Spor ve Fitness Merkezleri'nde (ASFİM) hijyen ve sosyal mesafe kuralları çerçevesinde verilecek ücretsiz fitness kursu kayıtları 13 Ekim'de başlıyor.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren ASFİM, vatandaşları sağlıklı ve hareketli yaşamla buluşturmaya devam ediyor. ASFİM'in ücretsiz spor hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların, 13 - 25 Ekim tarihleri arasında yeni dönem kayıtları için internet adresinden başvuru yapmaları gerekiyor. ASFİM'de covid-19 önlemi kapsamında sadece Fitness kursu yer alıyor. PANDEMİ ÖNLEMLERİ Elmalı, Kumluca, Serik, Manavgat, Varsak, Kepez ve Konyaaltı ASFİM'lerde covid-19 önlemleri kapsamında spor yapacak vatandaşların sağlığı için gerekli tedbirler alındı. Spor salonlarını kullanacak vatandaşlar salona girişte ve çıkışta maske takacak. Girişlerde vatandaşların ateşi ölçülecek. Grup değişiminde bir saat ara verilerek salon yeniden dezenfekte edilecek. KURSLAR 2 KASIM'DA ASFİM'in imkanlarından ücretsiz faydalanmak isteyen vatandaşlar, 25 Ekim'e kadar www.abbsporhizmetleri.com adresinden online olarak başvuru yapabilecek. 30 Ekim'de kesin kayıtların açıklanacağı kursların başlama tarihi ise 2 Kasım olarak belirlendi. Kurslar, 27 Aralık'ta tamamlanacak. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz spor imkanı sunduğu Antalya Spor ve Fitness Merkezleri'nde (ASFİM) hijyen ve sosyal mesafe kuralları çerçevesinde verilecek ücretsiz fitness kursu kayıtları 13 Ekim'de başlıyor.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren ASFİM, vatandaşları sağlıklı ve hareketli yaşamla buluşturmaya devam ediyor. ASFİM'in ücretsiz spor hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların, 13 - 25 Ekim tarihleri arasında yeni dönem kayıtları için internet adresinden başvuru yapmaları gerekiyor. ASFİM'de covid-19 önlemi kapsamında sadece Fitness kursu yer alıyor.


PANDEMİ ÖNLEMLERİ


Elmalı, Kumluca, Serik, Manavgat, Varsak, Kepez ve Konyaaltı ASFİM'lerde covid-19 önlemleri kapsamında spor yapacak vatandaşların sağlığı için gerekli tedbirler alındı. Spor salonlarını kullanacak vatandaşlar salona girişte ve çıkışta maske takacak. Girişlerde vatandaşların ateşi ölçülecek. Grup değişiminde bir saat ara verilerek salon yeniden dezenfekte edilecek.


KURSLAR 2 KASIM'DA


ASFİM'in imkanlarından ücretsiz faydalanmak isteyen vatandaşlar, 25 Ekim'e kadar www.abbsporhizmetleri.com adresinden online olarak başvuru yapabilecek. 30 Ekim'de kesin kayıtların açıklanacağı kursların başlama tarihi ise 2 Kasım olarak belirlendi. Kurslar, 27 Aralık'ta tamamlanacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.