ASIA LUXE TRAVEL’dan büyük “ÖZBEKİSTAN TANITIM GEZİSİ”

YEREL 17.02.2021 - 18:59, Güncelleme: 17.02.2021 - 19:23
 

ASIA LUXE TRAVEL’dan büyük “ÖZBEKİSTAN TANITIM GEZİSİ”

Türkiye’den ünlü YouTuber ve gezi blogger’ları ile gazeteciler ve önemli turizm acentelerinin temsilcilerinden oluşan bir kafile Özbekistan’ın ilk milli tur operatörü Asia Luxe Travel davetlisi olarak 12 – 17 Şubat 2021 tarihleri arasında Özbekistan gezisine katıldı!

haberimizvar.net 5 gün sürecek gezide kafile Özbekistan’da; başta Taşkent, Buhara, Semerkant olmak üzere çeşitli kent ve merkezlerde önemli tarihi yerleri gezerken, Özbekistan gelenek ve göreneklerini, meşhur Özbek yemeklerini ve eğlencelerini deneyimliyorlar. Kafile ayrıca Özbekistan Turizm Bakanlığı heyetiyle de görüşecek.  Kalabalık kafilede; Milli Gazete Ankara Temsilcisi Mustafa Yılmaz ve Muhabiri Ahmet Açıkay, TV5’ten Yönetmen Mehmet Ali Kayacı ve Kameraman Furkan Şişman, Nükleer Düzenleme Kurumu Daire Başkanı, Kurtuba Turizm Sahibi Hamza Yıldırım, Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, Sabah Gazetesi Yazarı (Ankara) Osman Altınışık, Kanal Fırat Genel Müdürü Zeki Akbıyık, Ahmet Yesevi Yolu Araştırmacısı - Yerli Düşünce Dergisi Yazarı Dr. Fatma Sönmez, Gazeteci - Yazar Güngör Yavuzarslan, Türkiye Gazetesi Yazarı Meryem Aybike Sinan (Meryem Gündoğdu), Özbekistan Haber Sahibi Murat Palavar ve Kameraman Hişam Güney, Uluslararası Cansuyu Yardımlaşma Derneği’nden Fırat Aydemir ve İsmail Mansur Özdemir, Airport Haber’den Ali Kıdık, Ahmet Akkuş, YouTuber Halil Bekar, YouTuber Mehmet Genç, YouTuber Kerem Gök, YouTuber Yasir Yılmaz, YouTuber Hüseyin Yılmaz, YouTuber Ali Abdüsselam Yılmaz, YouTuber Betül İncirkuş, YouTuber Çağatay Avşar yer alıyor. Asia Luxe Travel Türkiye organizasyonu ve rehberliğinde hazırlanan ve Özbekistan’da görülecek birbirinden güzel turistik yerlere yapılacak ziyaretlerle renklenen gezi, Asia Luxe Travel Instagram ve Facebook hesaplarından an be an paylaşılıyor.
Türkiye’den ünlü YouTuber ve gezi blogger’ları ile gazeteciler ve önemli turizm acentelerinin temsilcilerinden oluşan bir kafile Özbekistan’ın ilk milli tur operatörü Asia Luxe Travel davetlisi olarak 12 – 17 Şubat 2021 tarihleri arasında Özbekistan gezisine katıldı!

haberimizvar.net

5 gün sürecek gezide kafile Özbekistan’da; başta Taşkent, Buhara, Semerkant olmak üzere çeşitli kent ve merkezlerde önemli tarihi yerleri gezerken, Özbekistan gelenek ve göreneklerini, meşhur Özbek yemeklerini ve eğlencelerini deneyimliyorlar. Kafile ayrıca Özbekistan Turizm Bakanlığı heyetiyle de görüşecek. 

Kalabalık kafilede; Milli Gazete Ankara Temsilcisi Mustafa Yılmaz ve Muhabiri Ahmet Açıkay, TV5’ten Yönetmen Mehmet Ali Kayacı ve Kameraman Furkan Şişman, Nükleer Düzenleme Kurumu Daire Başkanı, Kurtuba Turizm Sahibi Hamza Yıldırım, Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, Sabah Gazetesi Yazarı (Ankara) Osman Altınışık, Kanal Fırat Genel Müdürü Zeki Akbıyık, Ahmet Yesevi Yolu Araştırmacısı - Yerli Düşünce Dergisi Yazarı Dr. Fatma Sönmez, Gazeteci - Yazar Güngör Yavuzarslan, Türkiye Gazetesi Yazarı Meryem Aybike Sinan (Meryem Gündoğdu), Özbekistan Haber Sahibi Murat Palavar ve Kameraman Hişam Güney, Uluslararası Cansuyu Yardımlaşma Derneği’nden Fırat Aydemir ve İsmail Mansur Özdemir, Airport Haber’den Ali Kıdık, Ahmet Akkuş, YouTuber Halil Bekar, YouTuber Mehmet Genç, YouTuber Kerem Gök, YouTuber Yasir Yılmaz, YouTuber Hüseyin Yılmaz, YouTuber Ali Abdüsselam Yılmaz, YouTuber Betül İncirkuş, YouTuber Çağatay Avşar yer alıyor.

Asia Luxe Travel Türkiye organizasyonu ve rehberliğinde hazırlanan ve Özbekistan’da görülecek birbirinden güzel turistik yerlere yapılacak ziyaretlerle renklenen gezi, Asia Luxe Travel Instagram ve Facebook hesaplarından an be an paylaşılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.