ASKF’den Başkan Esen’e ziyaret

SPOR 21.09.2019 - 13:05, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

ASKF’den Başkan Esen’e ziyaret

ASKF yönetimi, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’i ziyaret etti

haberimizvar.net Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Metin Bulut ve yönetimi, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e nezaket ziyaretinde bulundu. AMATÖRE KATKI SAĞLAMALIYIZ ASKF Başkanı Metin Bulut, amatör kulüplerin desteklenmesi gerektiğini belirtti. Bulut, “Amatör spora hep birlikte katkı koymalıyız. Belediye başkanlarına bu konuda iş düşüyor. Her ilçe belediyesi, kendi sınırları içerisindeki spor alanlarını amatör kulüplerin kullanımına açmalı” diye konuştu. ESEN’DEN DESTEK Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ise, amatörlere destek olacağını ifade ederek, “Amatör takımlar, Konyaaltı Belediyesi’ne ait tesislerde belli bir program dahilinden antrenman yapabilir. Ayrıca, kendi belediyemiz sınırlarındaki takımlara malzeme yardımı yapabilmek için gerekli şartları sağlayacağız” şeklinde konuştu.
ASKF yönetimi, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’i ziyaret etti

haberimizvar.net Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Metin Bulut ve yönetimi, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

AMATÖRE KATKI SAĞLAMALIYIZ

ASKF Başkanı Metin Bulut, amatör kulüplerin desteklenmesi gerektiğini belirtti. Bulut, “Amatör spora hep birlikte katkı koymalıyız. Belediye başkanlarına bu konuda iş düşüyor. Her ilçe belediyesi, kendi sınırları içerisindeki spor alanlarını amatör kulüplerin kullanımına açmalı” diye konuştu.

ESEN’DEN DESTEK

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ise, amatörlere destek olacağını ifade ederek, “Amatör takımlar, Konyaaltı Belediyesi’ne ait tesislerde belli bir program dahilinden antrenman yapabilir. Ayrıca, kendi belediyemiz sınırlarındaki takımlara malzeme yardımı yapabilmek için gerekli şartları sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.