ASMEK kursları Vali’yi bekliyor

GÜNDEM 18.10.2019 - 16:22, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

ASMEK kursları Vali’yi bekliyor

Sözleşme krizi nedeniyle sadece sertifikasız ‘hobi kurslarına’ devam kararı verilen ASMEK kurslarının açılışı Vali Karaloğlu’nu bekliyor. Karaloğlu’nun Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sözleşmeyi imzalaması için bu hafta devreye gireceği öğrenildi

haberimizvar.net Büyükşehir Belediyesi’ne ait Antalya Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (ASMEK) ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü arasında yaşanan sözleşme krizi bir türlü aşılamadı. 300 öğretmeni kapsayan krizin çözülmemesi üzerine meslek edindirme kurslarından vazgeçmek zorunda kalan ASMEK’e kayıtlar sadece sanat ve hobi kursları için alınmaya başlandı. Kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı sertifika yerine katılım belgesi verileceği duyuruldu. Bu hafta açılışı yapılması beklenen ASMEK kurslarının Vali Münir Karaloğlu’nun devreye girmesiyle ertelendiği öğrenildi. VALİ KARALOĞLU DEVREDE Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı hizmet veren ASMEK kurslarında eğitim verecek öğretmenlerin Milli Eğitim Müdürlüğü ile Antalya Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanmayan protokol ile ilgili krizi çözmek adına Vali Münir Karaloğlu devreye girdi. Karaloğlu, önümüzdeki hafta Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sözleşmeyi imzalaması adına adım atacağı bu nedenle ASMEK kurslarının açılışının ertelendiği gelen bilgiler arasında yerini aldı.    
Sözleşme krizi nedeniyle sadece sertifikasız ‘hobi kurslarına’ devam kararı verilen ASMEK kurslarının açılışı Vali Karaloğlu’nu bekliyor. Karaloğlu’nun Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sözleşmeyi imzalaması için bu hafta devreye gireceği öğrenildi

haberimizvar.net Büyükşehir Belediyesi’ne ait Antalya Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (ASMEK) ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü arasında yaşanan sözleşme krizi bir türlü aşılamadı. 300 öğretmeni kapsayan krizin çözülmemesi üzerine meslek edindirme kurslarından vazgeçmek zorunda kalan ASMEK’e kayıtlar sadece sanat ve hobi kursları için alınmaya başlandı. Kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı sertifika yerine katılım belgesi verileceği duyuruldu. Bu hafta açılışı yapılması beklenen ASMEK kurslarının Vali Münir Karaloğlu’nun devreye girmesiyle ertelendiği öğrenildi.

VALİ KARALOĞLU DEVREDE

Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı hizmet veren ASMEK kurslarında eğitim verecek öğretmenlerin Milli Eğitim Müdürlüğü ile Antalya Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanmayan protokol ile ilgili krizi çözmek adına Vali Münir Karaloğlu devreye girdi. Karaloğlu, önümüzdeki hafta Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sözleşmeyi imzalaması adına adım atacağı bu nedenle ASMEK kurslarının açılışının ertelendiği gelen bilgiler arasında yerini aldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.