AŞT perdelerini açtı

KÜLTÜR 03.02.2020 - 14:04, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

AŞT perdelerini açtı

Antalya Şehir Tiyatroları (AŞT), genç ve dinamik kadrosuyla sahneye koyduğu 'İstibdat Kumpanyası' oyunu ile perdelerini açtı. İki perdeden oluşan oyun seyircilere kahkaha tufanı yaşatırken, oyuncular ayakta alkışlandı.

haberimizvar.net-Yeni oyuncularla kadrosunu güçlendiren AŞT, sezonun ilk oyunu olan 'İstibdat Kumpanyası' ile tiyatroseverle buluştu. Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda sahnelenen oyunu izlemek için gelen vatandaşlar saatler öncesinden salonu doldurdu. Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Temizer, CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz da oyunu izleyenler arasında yer aldı. 2 perdelik komedi türündeki oyun izleyenleri kahkahaya boğdu. Performansları ile beğenilen AŞT oyuncuları, oyun sonunda ayakta alkışlandı.  Oyun sonunda Cansel Tuncer, Yönetmen Mine Tüzen Tüfekçioğlu'na ve oyunun yazarı Uğur Saatçi'ye çiçek takdim etti.
Antalya Şehir Tiyatroları (AŞT), genç ve dinamik kadrosuyla sahneye koyduğu 'İstibdat Kumpanyası' oyunu ile perdelerini açtı. İki perdeden oluşan oyun seyircilere kahkaha tufanı yaşatırken, oyuncular ayakta alkışlandı.

haberimizvar.net-Yeni oyuncularla kadrosunu güçlendiren AŞT, sezonun ilk oyunu olan 'İstibdat Kumpanyası' ile tiyatroseverle buluştu. Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda sahnelenen oyunu izlemek için gelen vatandaşlar saatler öncesinden salonu doldurdu. Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Temizer, CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz da oyunu izleyenler arasında yer aldı. 2 perdelik komedi türündeki oyun izleyenleri kahkahaya boğdu. Performansları ile beğenilen AŞT oyuncuları, oyun sonunda ayakta alkışlandı.

 Oyun sonunda Cansel Tuncer, Yönetmen Mine Tüzen Tüfekçioğlu'na ve oyunun yazarı Uğur Saatçi'ye çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.