ATASEM’de 2. dönem kayıtları başladı

YEREL 23.12.2019 - 16:28, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

ATASEM’de 2. dönem kayıtları başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Atatürk Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları’nın (ATASEM) 2019-2020 ikinci dönem kurs kayıtları başladı. 29 Aralık’a kadar sürecek kayıtlar sonrasında dersler 3 Şubat’ta başlayacak.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz sanat ve meslek edindirme kursu ATASEM’lerin 2. dönem kayıtları başladı. ATASEM’de 2019-2020 eğitim yılında da birbirinden farklı alanlarda meslek edindirme ve hobi amaçlı kurslar açılacak. 108 BRANŞTA 350 KURS Kurslara kayıt olmak isteyenler ilk etapta 23-29 Aralık 2019 tarihleri arasında https://mek.antalya.bel.tr adresine online başvuru yapacak. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'na bağlı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ATASEM’lerde108 branşta 350 kurs verilecek. ATASEM’lerde meslek, sanat, bilgisayar ve yabancı dil alanlarında kurslar verilecek. 32 kurs merkezinde kursiyerler 3 Şubat’ta ders başı yapacak. EVRAKLAR KURS MERKEZİNE TESLİM EDİLECEK Online kayıt sonrasında asil kayıt hakkı kazananların 30 Aralık 2019 - 5 Ocak 2020 tarihleri arasında evraklarını kayıt oldukları kurs merkezine eksiksiz olarak teslim etmeleri gerekiyor. Kurs kayıtları için kimlik fotokopisi, 1 adet vesikalık fotoğraf, kayıt olunan kursun ön koşulu var ise ilgili belgelerin fotokopisi, imzalı ATASEM kursiyer kayıt formu isteniyor. ASMEK kursları ile ilgili detaylı bilgileri ve kurs listesi http://www.atasem.org.tr adresinden de öğrenilebilecek.     
Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Atatürk Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları’nın (ATASEM) 2019-2020 ikinci dönem kurs kayıtları başladı. 29 Aralık’a kadar sürecek kayıtlar sonrasında dersler 3 Şubat’ta başlayacak.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz sanat ve meslek edindirme kursu ATASEM’lerin 2. dönem kayıtları başladı. ATASEM’de 2019-2020 eğitim yılında da birbirinden farklı alanlarda meslek edindirme ve hobi amaçlı kurslar açılacak.

108 BRANŞTA 350 KURS

Kurslara kayıt olmak isteyenler ilk etapta 23-29 Aralık 2019 tarihleri arasında https://mek.antalya.bel.tr adresine online başvuru yapacak. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'na bağlı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ATASEM’lerde108 branşta 350 kurs verilecek. ATASEM’lerde meslek, sanat, bilgisayar ve yabancı dil alanlarında kurslar verilecek. 32 kurs merkezinde kursiyerler 3 Şubat’ta ders başı yapacak.

EVRAKLAR KURS MERKEZİNE TESLİM EDİLECEK

Online kayıt sonrasında asil kayıt hakkı kazananların 30 Aralık 2019 - 5 Ocak 2020 tarihleri arasında evraklarını kayıt oldukları kurs merkezine eksiksiz olarak teslim etmeleri gerekiyor. Kurs kayıtları için kimlik fotokopisi, 1 adet vesikalık fotoğraf, kayıt olunan kursun ön koşulu var ise ilgili belgelerin fotokopisi, imzalı ATASEM kursiyer kayıt formu isteniyor. ASMEK kursları ile ilgili detaylı bilgileri ve kurs listesi http://www.atasem.org.tr adresinden de öğrenilebilecek. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.