Atatürk çağın ötesinde bir lider

GÜNDEM 09.11.2020 - 12:33, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Atatürk çağın ötesinde bir lider

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 82'nci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Uysal yayımladığı mesajda, Atatürk’ün çağının çok ötesinde öngörüyle, gelecekte neler yapılması gerektiğini anlatan bir lider olduğunu söyledi

haberimizvar.net- Başkan Uysal, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 82'nci yılı dolayısıyla mesaj yayımladı. Atatürk’ün, ‘Yüzyıllar geçtikçe fikirlerinin kıymeti daha iyi anlaşılan’ lider olduğunu belirten Başkan Uysal; “Savunulan fikirler yaşanılan devirden yüzyıllarca sonrasını da kavrayacak şekilde ise milletiniz için uygun gördüğünüz devlet yapısı, sosyal yaşam şekli insanlığın gelişimine uygunsa o fikirler ve o yaklaşımlar zaman geçtikçe tazelenir, güçlenir daha da değerli hale gelir. Bizi çok ümitsiz gibi görünen tablodan, başkomutanlığı ile kurtaran; belki bunun kadar önemlisi gelecek yüzyıllarda Türkiye’mizin, gelecek nesillerimizin ne yapması gerektiğini, nasıl davranması gerektiğini çağından çok ileri bir durumda tarif eden gün geçtikçe değeri daha da artan, yüzyıllar geçtikçe fikirlerinin kıymeti daha iyi anlaşılan,bize muasır medeniyeti aşma idealini ülküsünü veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 82’nci yılında saygı, sevgi, rahmet ve özlemle anıyorum” dedi.    FİLM GÖSTERİMİ VE DİNLETİ Başkan Uysal, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82’nci yılı nedeniyle anma programı düzenlediklerini de söyledi. Düzenlenecek anma programına katılımın covid-19 pandemisi nedeniyle sınırlı tutulacağını ifade eden Başkan Uysal, “Anma etkinliklerine katılmak isteyen komşularımızın, Turunç Masa’nın 444 80 07 numaralı telefonunu arayarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir” dedi. Muratpaşa Belediyesi’nce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82’nci yılı nedeniyle yarın (10 Kasım Salı günü) saat 20.00’de Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’nda anma programı düzenlenecek. Programa 444 80 07 numaralı telefonu arayıp kayıt yaptıranlar katılabilecek. Programda; gazeteci, yazar ve belgesel yönetmeni Nebil Özgentürk’ün de katılımıyla “Sonsuzluğa” isimli film gösterimi ve  Atatürk’ün sevdiği şarkıların seslendirileceği Serenad Bağcan dinletisi gerçekleştirilecek.    
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 82'nci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Uysal yayımladığı mesajda, Atatürk’ün çağının çok ötesinde öngörüyle, gelecekte neler yapılması gerektiğini anlatan bir lider olduğunu söyledi

haberimizvar.net- Başkan Uysal, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 82'nci yılı dolayısıyla mesaj yayımladı. Atatürk’ün, ‘Yüzyıllar geçtikçe fikirlerinin kıymeti daha iyi anlaşılan’ lider olduğunu belirten Başkan Uysal; “Savunulan fikirler yaşanılan devirden yüzyıllarca sonrasını da kavrayacak şekilde ise milletiniz için uygun gördüğünüz devlet yapısı, sosyal yaşam şekli insanlığın gelişimine uygunsa o fikirler ve o yaklaşımlar zaman geçtikçe tazelenir, güçlenir daha da değerli hale gelir. Bizi çok ümitsiz gibi görünen tablodan, başkomutanlığı ile kurtaran; belki bunun kadar önemlisi gelecek yüzyıllarda Türkiye’mizin, gelecek nesillerimizin ne yapması gerektiğini, nasıl davranması gerektiğini çağından çok ileri bir durumda tarif eden gün geçtikçe değeri daha da artan, yüzyıllar geçtikçe fikirlerinin kıymeti daha iyi anlaşılan,bize muasır medeniyeti aşma idealini ülküsünü veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 82’nci yılında saygı, sevgi, rahmet ve özlemle anıyorum” dedi. 

 

FİLM GÖSTERİMİ VE DİNLETİ

Başkan Uysal, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82’nci yılı nedeniyle anma programı düzenlediklerini de söyledi. Düzenlenecek anma programına katılımın covid-19 pandemisi nedeniyle sınırlı tutulacağını ifade eden Başkan Uysal, “Anma etkinliklerine katılmak isteyen komşularımızın, Turunç Masa’nın 444 80 07 numaralı telefonunu arayarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir” dedi. Muratpaşa Belediyesi’nce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82’nci yılı nedeniyle yarın (10 Kasım Salı günü) saat 20.00’de Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’nda anma programı düzenlenecek. Programa 444 80 07 numaralı telefonu arayıp kayıt yaptıranlar katılabilecek. Programda; gazeteci, yazar ve belgesel yönetmeni Nebil Özgentürk’ün de katılımıyla “Sonsuzluğa” isimli film gösterimi ve  Atatürk’ün sevdiği şarkıların seslendirileceği Serenad Bağcan dinletisi gerçekleştirilecek.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.