Atatürk Devlet Hastanesi’ni YIKIYORUZ!

YEREL 20.12.2019 - 14:10, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Atatürk Devlet Hastanesi’ni YIKIYORUZ!

AKP Antalya İl Başkanı Taş, Atatürk Devlet Hastanesi’nin yıkılacağını yerine 5 yıldızlı tek kişilik özel odaların tam donanımlı hastane yapılacağı müjdesini verdi.

AKP Antalya İl Başkanı Avukat İbrahim Ethem Taş, www.haberinizvar.net’e çok özel açıklamalarda bulundu. Taş, Atatürk Devlet Hastanesi’nin yıkılacağını yerine tam donanımlı hastane yapılacağını söyledi. 2020 yılı Sağlık Bakanlığı bütçesinde Atatürk Devlet Hastanesi’nin yıkılarak yeniden inşa edilmesiyle ilgili bütçenin yer aldığını Ankara’da bu konuyla ilgili olarak önemli temaslarda bulunduğunu söyleyen Taş, “Yıkılacak olan hastanedeki personel Eğitim Araştırma Hastanesi ile Kepez Devlet Hastanesi’ne aktarılacak. En kısa sürede hastane hizmete geçecek” dedi. 300 YATAKLI OLACAK Hastane hakkında da bilgi veren Taş, “Yeni yapılacak hastane iki bölümden oluşacak. Bölüm geçişi yer alacak. Alt katta poliklinikler yer alacak. Diğer bölümlerde tek kişilik toplam 300 yataklı odalar yapılacak. Projesi hazır yoğun bakım ünitesi, diyaliz merkezi, ameliyathanesiyle nitelikli adeta 5 yıldızlı hastaneyi vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Antalyalılar en iyi hizmete layık. Biz de en iyi hizmeti vermek adına Ankara’da görüşmelerimizi yaptık. Cumhurbaşkanımızın desteği, bakanlarımızın ve milletvekillerimizin hızıyla en kısa sürede projeyi yatırım programına dahil ettik. Antalyamıza hayırlı olsun” diye konuştu. 
AKP Antalya İl Başkanı Taş, Atatürk Devlet Hastanesi’nin yıkılacağını yerine 5 yıldızlı tek kişilik özel odaların tam donanımlı hastane yapılacağı müjdesini verdi.

AKP Antalya İl Başkanı Avukat İbrahim Ethem Taş, www.haberinizvar.net’e çok özel açıklamalarda bulundu. Taş, Atatürk Devlet Hastanesi’nin yıkılacağını yerine tam donanımlı hastane yapılacağını söyledi. 2020 yılı Sağlık Bakanlığı bütçesinde Atatürk Devlet Hastanesi’nin yıkılarak yeniden inşa edilmesiyle ilgili bütçenin yer aldığını Ankara’da bu konuyla ilgili olarak önemli temaslarda bulunduğunu söyleyen Taş, “Yıkılacak olan hastanedeki personel Eğitim Araştırma Hastanesi ile Kepez Devlet Hastanesi’ne aktarılacak. En kısa sürede hastane hizmete geçecek” dedi.

300 YATAKLI OLACAK

Hastane hakkında da bilgi veren Taş, “Yeni yapılacak hastane iki bölümden oluşacak. Bölüm geçişi yer alacak. Alt katta poliklinikler yer alacak. Diğer bölümlerde tek kişilik toplam 300 yataklı odalar yapılacak. Projesi hazır yoğun bakım ünitesi, diyaliz merkezi, ameliyathanesiyle nitelikli adeta 5 yıldızlı hastaneyi vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Antalyalılar en iyi hizmete layık. Biz de en iyi hizmeti vermek adına Ankara’da görüşmelerimizi yaptık. Cumhurbaşkanımızın desteği, bakanlarımızın ve milletvekillerimizin hızıyla en kısa sürede projeyi yatırım programına dahil ettik. Antalyamıza hayırlı olsun” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.