ATB eski başkanı Ulvi Yerebakan yaşamını yitirdi

GÜNDEM 21.05.2021 - 10:21, Güncelleme: 21.05.2021 - 10:21
 

ATB eski başkanı Ulvi Yerebakan yaşamını yitirdi

Antalya Ticaret Borsası’nın eski başkanlarından Ulvi Yerebakan 91 yaşında yaşamını yitirdi.

haberimizvar.net- 1930 yılında Antalya’da doğan Ulvi Yerebakan, 1950’de üyesi olduğu Borsa’da 2005 yılına kadar aktif olarak görev aldı. Antalya Ticaret Borsası’nda 1978-1981 yılları arasında Yönetim Kurulu Başkanlığı, 1987-1992 yılları arasında da Meclis Başkanlığı yapan Ulvi Yerebakan, borsanın çeşitli organlarında çalıştı. Müziğe olan tutkusuyla bilinen Yerebakan, Antalya’nın en renkli simaları arasında yer alıyordu. Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle yaşamını yitiren Ulvi Yerebakan, Andızlı Mezarlığı’nda toprağa verildi.   ÇANDIR’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, Antalya’da ticaretinin gelişmesine katkı sağlayan Ulvi Yerebakan’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını kaydetti. Yaşama sevinciyle tanıdığı Yerebakan’a Allah’tan rahmet dileyen Çandır, Yerebakan’ın ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileklerini iletti.
Antalya Ticaret Borsası’nın eski başkanlarından Ulvi Yerebakan 91 yaşında yaşamını yitirdi.

haberimizvar.net- 1930 yılında Antalya’da doğan Ulvi Yerebakan, 1950’de üyesi olduğu Borsa’da 2005 yılına kadar aktif olarak görev aldı. Antalya Ticaret Borsası’nda 1978-1981 yılları arasında Yönetim Kurulu Başkanlığı, 1987-1992 yılları arasında da Meclis Başkanlığı yapan Ulvi Yerebakan, borsanın çeşitli organlarında çalıştı. Müziğe olan tutkusuyla bilinen Yerebakan, Antalya’nın en renkli simaları arasında yer alıyordu. Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle yaşamını yitiren Ulvi Yerebakan, Andızlı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 
ÇANDIR’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, Antalya’da ticaretinin gelişmesine katkı sağlayan Ulvi Yerebakan’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını kaydetti. Yaşama sevinciyle tanıdığı Yerebakan’a Allah’tan rahmet dileyen Çandır, Yerebakan’ın ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileklerini iletti.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.