ATSO’dan Eğitime katkı

GÜNDEM 19.10.2020 - 14:46, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

ATSO’dan Eğitime katkı

ATSO KÖK Ödülleri Sahipleri Adına Yaptırılan Spor Salonu Milli Eğitim’e Devredildi

haberimizvar.net- Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından bu yıl ilk kez verilen Kente Önem Katanlar Ödülleri’ni kazananlar adına Antalya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yaptırılan modern spor salonu, imzalanan protokolle İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devredildi. Devir protokolü ATSO Başkanı Davut Çetin ve İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er tarafından imzalandı. ATSO Başkan Yardımcısı Mustafa Atılgan ve ATSO Genel Sekreteri Vildan Demer’in de bulunduğu devir toplantısında protokolle ilgili bilgi veren ATSO Başkanı Davut Çetin şunları kaydetti:   HER YIL BİR PROJE  “ATSO KÖK Ödülleri’ni kazanan kişiler ve kurumlar adına Antalya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yaptırdığımız modern spor salonunu İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze devretmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 2020 yılından itibaren, kısaca KÖK olarak adlandırdığımız ATSO Kente Önem Katanlar Ödülleri ile yıllardır alışılagelmiş ödül ve ödül töreni anlayışını, tüm Antalya için heyecan verici, kalıcı bir eserle uzun süre hatırlanacak ve yaşayacak bir projeye dönüştürdük. ATSO olarak Kente Önem Katanlar’ın isimlerini her yıl eğitim alanında bir soysal sorumluluk projesi ile taçlandıracağız. ATSO üyeleri adına Antalya’ya ve gelecek nesillere güzel bir eser kazandırmayı hedefliyoruz.   KÖK ÖDÜLÜ KAZANANLAR Bu yıl KÖK Ödülleri’ni kazananların isimleri, Antalya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yaptırdığımız modern Spor Salonu’nun girişinde ‘Bu Spor Salonu, ATSO’nun 2020 Yılı Ödül Sahipleri Adına Yaptırılmıştır’ başlığıyla yazıyor. KÖK ödülü alanlar adına kentimize ve çocuklarımıza güzel bir eser kazandırdığımızı düşünüyorum. Oda olarak adımızı taşıyan gerek ATSO Güzel Sanatlar Lisesi’nde gerekse Antalya Kültür Sanat’ta geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın eğitimine önemli katkılar yapıyoruz. KÖK Ödülleriyle şehre, özellikle de çocuklarımıza ve gençlerimize daha fazla dokunacağız. Bu projemizin ülkemizdeki ve şehrimizdeki tüm kurumlara örnek olmasını, bir etkileşim yaratarak bu tür projelerin gelişmesini temenni ediyorum.” İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er de, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kente Önem Katanlar Ödülleri’yle başlattığı çalışmadan mutluluk duyduğunu belirterek, ATSO Başkanı Davut Çetin nezdinde bu projede emeği geçenlere ve tüm Oda üyelerine teşekkür etti.
ATSO KÖK Ödülleri Sahipleri Adına Yaptırılan Spor Salonu Milli Eğitim’e Devredildi

haberimizvar.net- Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından bu yıl ilk kez verilen Kente Önem Katanlar Ödülleri’ni kazananlar adına Antalya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yaptırılan modern spor salonu, imzalanan protokolle İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devredildi. Devir protokolü ATSO Başkanı Davut Çetin ve İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er tarafından imzalandı.

ATSO Başkan Yardımcısı Mustafa Atılgan ve ATSO Genel Sekreteri Vildan Demer’in de bulunduğu devir toplantısında protokolle ilgili bilgi veren ATSO Başkanı Davut Çetin şunları kaydetti:

 

HER YIL BİR PROJE

 “ATSO KÖK Ödülleri’ni kazanan kişiler ve kurumlar adına Antalya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yaptırdığımız modern spor salonunu İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze devretmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 2020 yılından itibaren, kısaca KÖK olarak adlandırdığımız ATSO Kente Önem Katanlar Ödülleri ile yıllardır alışılagelmiş ödül ve ödül töreni anlayışını, tüm Antalya için heyecan verici, kalıcı bir eserle uzun süre hatırlanacak ve yaşayacak bir projeye dönüştürdük. ATSO olarak Kente Önem Katanlar’ın isimlerini her yıl eğitim alanında bir soysal sorumluluk projesi ile taçlandıracağız. ATSO üyeleri adına Antalya’ya ve gelecek nesillere güzel bir eser kazandırmayı hedefliyoruz.

 

KÖK ÖDÜLÜ KAZANANLAR

Bu yıl KÖK Ödülleri’ni kazananların isimleri, Antalya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yaptırdığımız modern Spor Salonu’nun girişinde ‘Bu Spor Salonu, ATSO’nun 2020 Yılı Ödül Sahipleri Adına Yaptırılmıştır’ başlığıyla yazıyor. KÖK ödülü alanlar adına kentimize ve çocuklarımıza güzel bir eser kazandırdığımızı düşünüyorum. Oda olarak adımızı taşıyan gerek ATSO Güzel Sanatlar Lisesi’nde gerekse Antalya Kültür Sanat’ta geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın eğitimine önemli katkılar yapıyoruz. KÖK Ödülleriyle şehre, özellikle de çocuklarımıza ve gençlerimize daha fazla dokunacağız. Bu projemizin ülkemizdeki ve şehrimizdeki tüm kurumlara örnek olmasını, bir etkileşim yaratarak bu tür projelerin gelişmesini temenni ediyorum.” İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er de, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kente Önem Katanlar Ödülleri’yle başlattığı çalışmadan mutluluk duyduğunu belirterek, ATSO Başkanı Davut Çetin nezdinde bu projede emeği geçenlere ve tüm Oda üyelerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.