Aytemiz Alanyaspor, Adam Bareiro ile el sıkıştı

SPOR 16.08.2020 - 17:51, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Aytemiz Alanyaspor, Adam Bareiro ile el sıkıştı

Aytemiz Alanyaspor Kulübü, son olarak Meksika ekiplerinden Monterrey'de forma giyen santrfor Adam Bareiro ile anlaşmaya vardı.

haberimizvar.net-Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor, teknik direktör Çağdaş Atan ile anlaştıktan sonra transferde hız kazandı. Geçtiğimiz günlerde üst üste transferler açıklayan Alanya ekibi, golcüsünü ise Paraguay'dan buldu. Meksika Liga MX ekiplerinden Monterrey ile sözleşmesi sona eren 24 yaşındaki futbolcu Adam Bareiro, Aytemiz Alanyaspor yönetimi ile el sıkıştı. Bareiro'nun hafta içinde Alanya'ya giderek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.
Aytemiz Alanyaspor Kulübü, son olarak Meksika ekiplerinden Monterrey'de forma giyen santrfor Adam Bareiro ile anlaşmaya vardı.

haberimizvar.net-Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor, teknik direktör Çağdaş Atan ile anlaştıktan sonra transferde hız kazandı. Geçtiğimiz günlerde üst üste transferler açıklayan Alanya ekibi, golcüsünü ise Paraguay'dan buldu. Meksika Liga MX ekiplerinden Monterrey ile sözleşmesi sona eren 24 yaşındaki futbolcu Adam Bareiro, Aytemiz Alanyaspor yönetimi ile el sıkıştı.
Bareiro'nun hafta içinde Alanya'ya giderek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.