Babacan’a Saadet ziyareti

SİYASET 02.10.2019 - 17:35, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Babacan’a Saadet ziyareti

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yeni parti kurma hazırlıkları yürüten eski Başbakan Ali Babacan'ı ziyaret etti. Görüşmede, Babacan'ın yanında eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin de yer aldı

haberimizvar.net Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 'Türkiye'nin Geleceği İçin Liderler Ziyaretleri' kapsamında yeni parti kurma hazırlıklarını sürdüren eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile bir araya geldi. Babacan'ın Ankara Balgat'ta bulunan çalışma ofisinde gerçekleşen görüşmede, eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in de yer alması dikkati çekti. Ergin, 'Babacan ile hareket ediyor' iddialarının ardından ilk kez Babacan'ın yanında görüntülendi. ‘Türkiye’nin Geleceği İçin Lider Ziyaretleri’ ne Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’la başlayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etmişti.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yeni parti kurma hazırlıkları yürüten eski Başbakan Ali Babacan'ı ziyaret etti. Görüşmede, Babacan'ın yanında eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin de yer aldı

haberimizvar.net Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 'Türkiye'nin Geleceği İçin Liderler Ziyaretleri' kapsamında yeni parti kurma hazırlıklarını sürdüren eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile bir araya geldi. Babacan'ın Ankara Balgat'ta bulunan çalışma ofisinde gerçekleşen görüşmede, eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in de yer alması dikkati çekti. Ergin, 'Babacan ile hareket ediyor' iddialarının ardından ilk kez Babacan'ın yanında görüntülendi.

‘Türkiye’nin Geleceği İçin Lider Ziyaretleri’ ne Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’la başlayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.