BAİB’den savaşın ortasındaki çocuklar için kampanya

GÜNDEM 14.10.2019 - 12:09, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

BAİB’den savaşın ortasındaki çocuklar için kampanya

Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Mısırlı ve BAİB Başkanı Hakkı Bahar, Antalya’dan Urfa-Akçakale’ye kurulan gönül köprüsü dolayısıyla Akçakale’de bulunan çocuklara yardım kampanyası yapılacağını belirti

haberimizvar.net Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Mısırlı, Antalya’dan Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesi’ndeki çocukları için gıda ve oyuncak yardımı kampanyası yapılacağını belirtti. Antalya’dan Urfa-Akçakale’ye gönül köprüsü kurulduğunu belirten Mısırlı, “Akçakale’nin Serik’ten, Ceylanpınar’ın Kemer’den bir farkı yok. Oradaki insanlar her zaman vatanı için koşar. Akçakale’de son 3 gündür ekmek sıkıntısı var. Çarşı tam sınırda olduğu için fırınlar kapalı. Orada kısa sürede normal hayatın sağlanması lazım. Türkiye’de milli ve sivil dayanışma harekâtını Hakkı Bahar başlatmıştır. Bu yüzden ona çok teşekkür ediyorum” dedi. ÇOCUKLARIN SEVGİYE İHTİYACI VAR Akçakale’ye BAİB Başkanı sıfatıyla gitmediğini belirten Hakkı Bahar da, “Beni dostum aradı ve ben oraya sadece Hakkı Bahar olarak gittim. Önemli olan niyet birliğidir. Oraya gittiğinizde, çocukların sadece kendilerini sevdirmek, kucaklaşmak için yanınıza geldiğini göreceksiniz. Orada kimin hangi dinde olduğu, kimin nereli olduğunun, kimin hangi dili konuştuğunun hiç bir önemi yok. Bu çocuklar için aklımı başımıza toplayalım. Bu yardım kampanyasından en temel ihtiyaçlar temizlik malzemeleri, çocuk bezi, gıda ve oyuncak. Bu kampanyayı Valilik organize edecek. Cumhurbaşkanlığımızın organizasyonunda valilikler başlatacak. İnanın oradaki çocuklar bizden para, pul istemiyorlar. Sadece sevgi istiyorlar. Bunu de el birliği ile yapmalıyız” diye konuştu.
Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Mısırlı ve BAİB Başkanı Hakkı Bahar, Antalya’dan Urfa-Akçakale’ye kurulan gönül köprüsü dolayısıyla Akçakale’de bulunan çocuklara yardım kampanyası yapılacağını belirti

haberimizvar.net Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Mısırlı, Antalya’dan Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesi’ndeki çocukları için gıda ve oyuncak yardımı kampanyası yapılacağını belirtti. Antalya’dan Urfa-Akçakale’ye gönül köprüsü kurulduğunu belirten Mısırlı, “Akçakale’nin Serik’ten, Ceylanpınar’ın Kemer’den bir farkı yok. Oradaki insanlar her zaman vatanı için koşar. Akçakale’de son 3 gündür ekmek sıkıntısı var. Çarşı tam sınırda olduğu için fırınlar kapalı. Orada kısa sürede normal hayatın sağlanması lazım. Türkiye’de milli ve sivil dayanışma harekâtını Hakkı Bahar başlatmıştır. Bu yüzden ona çok teşekkür ediyorum” dedi.

ÇOCUKLARIN SEVGİYE İHTİYACI VAR

Akçakale’ye BAİB Başkanı sıfatıyla gitmediğini belirten Hakkı Bahar da, “Beni dostum aradı ve ben oraya sadece Hakkı Bahar olarak gittim. Önemli olan niyet birliğidir. Oraya gittiğinizde, çocukların sadece kendilerini sevdirmek, kucaklaşmak için yanınıza geldiğini göreceksiniz. Orada kimin hangi dinde olduğu, kimin nereli olduğunun, kimin hangi dili konuştuğunun hiç bir önemi yok. Bu çocuklar için aklımı başımıza toplayalım. Bu yardım kampanyasından en temel ihtiyaçlar temizlik malzemeleri, çocuk bezi, gıda ve oyuncak. Bu kampanyayı Valilik organize edecek. Cumhurbaşkanlığımızın organizasyonunda valilikler başlatacak. İnanın oradaki çocuklar bizden para, pul istemiyorlar. Sadece sevgi istiyorlar. Bunu de el birliği ile yapmalıyız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.