Bakan Koca: 35 milyon doz aşıya ulaştık

GÜNDEM 15.06.2021 - 15:03, Güncelleme: 15.06.2021 - 15:03
 

Bakan Koca: 35 milyon doz aşıya ulaştık

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de yapılan toplam koronavirüs aşısının 35 milyon doza ulaştığını açıkladı.

haberimizvar.net- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de yapılan toplam koronavirüs aşısının 35 milyon doza ulaştığını açıkladı. Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "An itibariyle 35 milyon doz aşıya ulaştık. 35 milyonuncu doz aşı az önce Çanakkale Bayramiç'te yapıldı" dedi.  SGK'YE KAYITLI TÜM ÇALIŞANLAR AŞI OLABİLECEK Sağlık Bakanı Koca, dün yaptığı açıklamada SGK'ye kayıtlı tüm çalışanların bugün aşı randevusu alabileceğini bildirmişti. Koca, "İşçi ve memurların tamamı için yarın yeni bir gün başlıyor. SGK kayıtlı tüm çalışanlar… Yarın ilk işimiz aşı randevusu almak olsun!" demişti. AŞI KUYRUKLARI OLUŞTU Öte yandan koronavirüs aşılarının 40 yaşa kadar indirilmesi ve tüm sigortalı çalışanların aşı olabilmesine dair alınan kararlar hastanelerde yoğunluğa yol açtı. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi önünde oluşan yüzlerce metrelik çift sıra kuyruk yurttaşı isyan ettirdi. Hastane önünde uzayan kuyruğu kayda alan bir kişi, "Yaklaşık bin kişiye aynı anda randevu vermişler, bu rezillik" diyerek tepkisini dile getirdi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de yapılan toplam koronavirüs aşısının 35 milyon doza ulaştığını açıkladı.

haberimizvar.net- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de yapılan toplam koronavirüs aşısının 35 milyon doza ulaştığını açıkladı.

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "An itibariyle 35 milyon doz aşıya ulaştık. 35 milyonuncu doz aşı az önce Çanakkale Bayramiç'te yapıldı" dedi.

 SGK'YE KAYITLI TÜM ÇALIŞANLAR AŞI OLABİLECEK

Sağlık Bakanı Koca, dün yaptığı açıklamada SGK'ye kayıtlı tüm çalışanların bugün aşı randevusu alabileceğini bildirmişti.

Koca, "İşçi ve memurların tamamı için yarın yeni bir gün başlıyor. SGK kayıtlı tüm çalışanlar… Yarın ilk işimiz  aşı randevusu almak olsun!" demişti.

AŞI KUYRUKLARI OLUŞTU

Öte yandan koronavirüs aşılarının 40 yaşa kadar indirilmesi ve tüm sigortalı çalışanların aşı olabilmesine dair alınan kararlar hastanelerde yoğunluğa yol açtı. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi önünde oluşan yüzlerce metrelik çift sıra kuyruk yurtt aşı isyan ettirdi. Hastane önünde uzayan kuyruğu kayda alan bir kişi, "Yaklaşık bin kişiye aynı anda randevu vermişler, bu rezillik" diyerek tepkisini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.