Bakan Koca açıkladı: Vaka sayısı 47'ye çıktı

GÜNDEM 16.03.2020 - 23:54, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Bakan Koca açıkladı: Vaka sayısı 47'ye çıktı

Sağlık Baknaı Fahrettin Koca, Türkiye'deki korona virüs vaka sayısının 47 olduğunu açıkladı.

haberimizvar.net- Çin'in Wuhan kentinden yayılmaya başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs, Türkiye'de de görülmüştü. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugüne kadar ülkemizde 18 vaka görüldüğünü açıkladı.  Bugün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından yeni bir açıklamada bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, mevcut vaka sayısına 29 vakanın daha eklendiğini duyurdu.  Vakaların doğrudan ve dolaylı olarak ABD, Orta Doğu ve Avrupa temaslı olduğunu belirten Koca, "Bugün 29 yeni tanı kondu. Yeni tanı konanlarla birlikte toplam hasta sayımız 47 oldu. Son 29 vakanın tamamı doğrudan veya dolaylı olarak ABD, Ortadoğu ve Avrupa temaslıdır, 3’ü Umreden döndü. Yurt dışı teması risk olmaya devam edecek. Tedbirleri sıkı uygulayalım" dedi.   
Sağlık Baknaı Fahrettin Koca, Türkiye'deki korona virüs vaka sayısının 47 olduğunu açıkladı.

haberimizvar.net- Çin'in Wuhan kentinden yayılmaya başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs, Türkiye'de de görülmüştü. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugüne kadar ülkemizde 18 vaka görüldüğünü açıkladı. 

Bugün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından yeni bir açıklamada bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, mevcut vaka sayısına 29 vakanın daha eklendiğini duyurdu. 

Vakaların doğrudan ve dolaylı olarak ABD, Orta Doğu ve Avrupa temaslı olduğunu belirten Koca, "Bugün 29 yeni tanı kondu. Yeni tanı konanlarla birlikte toplam hasta sayımız 47 oldu. Son 29 vakanın tamamı doğrudan veya dolaylı olarak ABD, Ortadoğu ve Avrupa temaslıdır, 3’ü Umreden döndü. Yurt dışı teması risk olmaya devam edecek. Tedbirleri sıkı uygulayalım" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.