Bakan Koca'dan 'maske zorunluluğu kalkacak' sinyali

SAĞLIK 14.04.2022 - 16:18, Güncelleme: 14.04.2022 - 16:18
 

Bakan Koca'dan 'maske zorunluluğu kalkacak' sinyali

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Geçtiğimiz yaz 'Maskeli son yazımız olacak' demiştim. Geldiğimiz noktada bahar geldi, o noktaya gidiyoruz" açıklaması yaptı. Bakan Koca, Bilim Kurulu'nun haftaya en önemli toplantısını yapacağını ve toplantı sonucu önemli kararlar alınacağını duyurdu.

haberimizvar.net- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sakarya Valiliği'ni ziyaretinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Koronavirüs salgınındaki son durum hakkında bilgi veren Bakan Koca, "En kötü günlerimiz geride kaldı" ifadelerini kullandı. Bakan Koca, Bilim Kurulu'nun haftaya en önemli toplantılarından birini yapacağını da söylediği konuşmasında "Geçtiğimiz yaz 'Maskeli son yazımız olacak' demiştim. Geldiğimiz noktada bahar geldi, o noktaya gidiyoruz." ifadelerine yer verdi. Bakan Koca'nın açıklamaları şöyle: "Sakarya’da yaşayan vatandaşlarımızın sağlığı için daha iyi ne yapabiliriz onu konuşacağız. Salgın artık geride kaldı. İnşallah önümüzdeki dönemde sağlık gücümüzü daha da artıracağız.  19'A YAKIN İLDE YOĞUN BAKIMDA YATAN HASTA SAYISI SIFIR Salgının seyri etkisini azaltmaya başladı. Şu an 19’a yakın ilimizde yoğun bakımda yatan hasta sayısı sıfır. Geçtiğimiz yaz 'Maskeli son yazımız olacak' demiştim. Geldiğimiz noktada bahar geldi, o noktaya gidiyoruz. 'En kötü günlerimiz geride kaldı, müsterih olun' diye sözüm olmuştu. Endişe etmeyiniz. BİLİM KURULU HAFTAYA EN ÖNEMLİ TOPLANTISINI YAPACAK Bilim Kurulu haftaya en önemli toplantılarından birini yapmış olacak. Maske ile ilgili alınacak kararlar olacak. Okullardaki maske kullanımı dahil ele alınacak. Bilim Kurulu haftaya bugüne kadar yapmış olduğu en önemli toplantılarından birini yapacak, haftaya bir açıklamamamız olacak."
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Geçtiğimiz yaz 'Maskeli son yazımız olacak' demiştim. Geldiğimiz noktada bahar geldi, o noktaya gidiyoruz" açıklaması yaptı. Bakan Koca, Bilim Kurulu'nun haftaya en önemli toplantısını yapacağını ve toplantı sonucu önemli kararlar alınacağını duyurdu.

haberimizvar.net- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sakarya Valiliği'ni ziyaretinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Koronavirüs salgınındaki son durum hakkında bilgi veren Bakan Koca, "En kötü günlerimiz geride kaldı" ifadelerini kullandı.

Bakan Koca, Bilim Kurulu'nun haftaya en önemli toplantılarından birini yapacağını da söylediği konuşmasında "Geçtiğimiz yaz 'Maskeli son yazımız olacak' demiştim. Geldiğimiz noktada bahar geldi, o noktaya gidiyoruz." ifadelerine yer verdi.

Bakan Koca'nın açıklamaları şöyle:

"Sakarya’da yaşayan vatandaşlarımızın sağlığı için daha iyi ne yapabiliriz onu konuşacağız. Salgın artık geride kaldı. İnşallah önümüzdeki dönemde sağlık gücümüzü daha da artıracağız.

 19'A YAKIN İLDE YOĞUN BAKIMDA YATAN HASTA SAYISI SIFIR

Salgının seyri etkisini azaltmaya başladı. Şu an 19’a yakın ilimizde yoğun bakımda yatan hasta sayısı sıfır.

Geçtiğimiz yaz 'Maskeli son yazımız olacak' demiştim. Geldiğimiz noktada bahar geldi, o noktaya gidiyoruz.

'En kötü günlerimiz geride kaldı, müsterih olun' diye sözüm olmuştu. Endişe etmeyiniz.

BİLİM KURULU HAFTAYA EN ÖNEMLİ TOPLANTISINI YAPACAK

Bilim Kurulu haftaya en önemli toplantılarından birini yapmış olacak. Maske ile ilgili alınacak kararlar olacak. Okullardaki maske kullanımı dahil ele alınacak.

Bilim Kurulu haftaya bugüne kadar yapmış olduğu en önemli toplantılarından birini yapacak, haftaya bir açıklamamamız olacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.