Bakan Selçuk'tan Vali Karaloğlu'na ziyaret

SİYASET 03.10.2019 - 12:09, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Bakan Selçuk'tan Vali Karaloğlu'na ziyaret

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Vali Münir Karaloğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu

haberimizvar.net Ziyarette Valilik Şeref Defteri'ni imzalayan Bakan Selçuk, Vali Münir Karaloğlu ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Antalya'da yapacağı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Antalya'nın turizmin yanı sıra tarımda da güzide bir şehir olduğunu belirten Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, “İlimizin üretim ve istihdam potansiyeli yüksek. Hem ulusal hem de uluslararası anlamda ülkemiz ekonomisine, üretimine ciddi katma değer sağlıyor. Antalya, son 17 yılda yaptığımız yaklaşık 46 milyar liralık yatırımla da bu potansiyelin hakkını vermekte" dedi. ANTALYA EMİN ADIMLARLA YÜRÜYOR Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla 250 bin vatandaşın işe yerleşmesini sağladıklarını ifade eden Bakan Selçuk, istihdam teşviklerinden yararlanan 200 bini aşkın işverene, 5 milyar TL destekte bulunduklarını belirtti. Bakan Selçuk, yapılan yatırımlar sayesinde Antalya'nın 2023 Türkiye'sine daha yakışır bir şekilde emin adımlarla yürüdüğünü dile getirdi. Vali Münir Karaloğlu, Bakan Selçuk'a Antalya Olgunlaşma Enstitüsü'nde yapılmış el işi bir cam tablo hediye etti.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Vali Münir Karaloğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu

haberimizvar.net Ziyarette Valilik Şeref Defteri'ni imzalayan Bakan Selçuk, Vali Münir Karaloğlu ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Antalya'da yapacağı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Antalya'nın turizmin yanı sıra tarımda da güzide bir şehir olduğunu belirten Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, “İlimizin üretim ve istihdam potansiyeli yüksek. Hem ulusal hem de uluslararası anlamda ülkemiz ekonomisine, üretimine ciddi katma değer sağlıyor. Antalya, son 17 yılda yaptığımız yaklaşık 46 milyar liralık yatırımla da bu potansiyelin hakkını vermekte" dedi.

ANTALYA EMİN ADIMLARLA YÜRÜYOR

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla 250 bin vatandaşın işe yerleşmesini sağladıklarını ifade eden Bakan Selçuk, istihdam teşviklerinden yararlanan 200 bini aşkın işverene, 5 milyar TL destekte bulunduklarını belirtti. Bakan Selçuk, yapılan yatırımlar sayesinde Antalya'nın 2023 Türkiye'sine daha yakışır bir şekilde emin adımlarla yürüdüğünü dile getirdi. Vali Münir Karaloğlu, Bakan Selçuk'a Antalya Olgunlaşma Enstitüsü'nde yapılmış el işi bir cam tablo hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.