Bakanlar arasında büyük gerilim!

GÜNDEM 21.01.2021 - 12:29, Güncelleme: 21.01.2021 - 12:29
 

Bakanlar arasında büyük gerilim!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Twiter'da kendisine hakaret ettiği iddia edilen kişinin adli kontrolle serbest bırakılmasını eleştirdiği tweete çok sert yanıt verdi. Bakan Gül; 'Klavye başına geçip sosyal medyada bana her gün tutuklama siparişi verenlere sesleniyorum. Bu işleyişi beğenmeyen gider itiraz hakkını kullanır ama yargıya parmak sallayamaz' dedi.

haberimizvar.net- Süleyman Soylu’nun attığı tweete Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’den zehir zemberek yanıt.   İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twiter'da kendisine hakaret ettiği iddia edilen kişinin adli kontrolle serbest bırakılmasına tepki göstermiş; "45 gündür anam hastanede Annemle fotomun altına küfreden alçak mahkemeye çıkıyor ve adli kontrolle serbest Ne yapmalıyım Bakan olsam ne yazar' demişti... SOYLU'YA SERT YANIT VERDİ Abdülhamit Gül ise yaptığı açıklamada, "İşleyeyişi beğenmeyen itiraz hakkını kullanır ama yargıya parmak sallayamaz" dedi.   Ankara Hakimevi'nde düzenlenen "5. Yılında İstinaf Mahkemeleri Değerlendirme Toplantısı"nda konuşan Gül, kimsenin adalet bakanından bu işleyişe müdahale etmesini bekleyemeyeceğini söyledi. 'TUTUKLAMA SİPARİŞİ VERENLERE SESLENİYORUM' Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, sosyal medya üzerinden kendisine yönelik yapılan çağrılar için "Klavye başına geçip sosyal medyada bana her gün tutuklama siparişi verenlere sesleniyorum. Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Burada kanunlar, kurallar, usuller işler; hukuk işler. Bu işleyişi beğenmeyen gider itiraz hakkını kullanır ama yargıya parmak sallayamaz" dedi. Gül, "Adalet Bakanı'nın cübbesi yoktur, görevim süresince o cübbeyi giymedim ve kimse kusura bakmasın asla da giymeyeceğim" diye konuştu. Ekonomi ve hukuk alanında yapılması planlanan reformlara da değinen Gül, "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde reformları her alanda yapmayı sürdüreceğiz. Çünkü insan ve onuru her şeyin başındadır" dedi.
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Twiter'da kendisine hakaret ettiği iddia edilen kişinin adli kontrolle serbest bırakılmasını eleştirdiği tweete çok sert yanıt verdi. Bakan Gül; 'Klavye başına geçip sosyal medyada bana her gün tutuklama siparişi verenlere sesleniyorum. Bu işleyişi beğenmeyen gider itiraz hakkını kullanır ama yargıya parmak sallayamaz' dedi.

haberimizvar.net- Süleyman Soylu’nun attığı tweete Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’den zehir zemberek yanıt. 

 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twiter'da kendisine hakaret ettiği iddia edilen kişinin adli kontrolle serbest bırakılmasına tepki göstermiş; "45 gündür anam hastanede Annemle fotomun altına küfreden alçak mahkemeye çıkıyor ve adli kontrolle serbest Ne yapmalıyım Bakan olsam ne yazar' demişti...

SOYLU'YA SERT YANIT VERDİ

Abdülhamit Gül ise yaptığı açıklamada, "İşleyeyişi beğenmeyen itiraz hakkını kullanır ama yargıya parmak sallayamaz" dedi.

soylu-022.jpg

 

Ankara Hakimevi'nde düzenlenen "5. Yılında İstinaf Mahkemeleri Değerlendirme Toplantısı"nda konuşan Gül, kimsenin adalet bakanından bu işleyişe müdahale etmesini bekleyemeyeceğini söyledi.

'TUTUKLAMA SİPARİŞİ VERENLERE SESLENİYORUM'
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, sosyal medya üzerinden kendisine yönelik yapılan çağrılar için "Klavye başına geçip sosyal medyada bana her gün tutuklama siparişi verenlere sesleniyorum. Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Burada kanunlar, kurallar, usuller işler; hukuk işler. Bu işleyişi beğenmeyen gider itiraz hakkını kullanır ama yargıya parmak sallayamaz" dedi.

Gül, "Adalet Bakanı'nın cübbesi yoktur, görevim süresince o cübbeyi giymedim ve kimse kusura bakmasın asla da giymeyeceğim" diye konuştu.

Ekonomi ve hukuk alanında yapılması planlanan reformlara da değinen Gül, "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde reformları her alanda yapmayı sürdüreceğiz. Çünkü insan ve onuru her şeyin başındadır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.