Bakanlar hasar pazarlığı yapıyor

GÜNDEM 26.08.2021 - 17:19, Güncelleme: 26.08.2021 - 17:19
 

Bakanlar hasar pazarlığı yapıyor

Ayancık’taki sel bölgesini ziyaret eden Meral Akşener’e bir esnaf, “Hasar tespitlerimizi kırpacaklar gibi. Çünkü bakanlar tespitleri çok buldular” dedi. Akşener’in “Pazarlık mı yapıyorlar” sorusuna ise esnaf, “Yapacaklarını söylediler” dedi.

HABERİMİZVAR - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sinop Ayancık Sanayi Bölgesi’ne yaptığı ziyarette sel felaketinin yarattığı tahribatı inceledi. Malzemeleriyle birlikte dükkan binasının denize gittiğini söyleyen bir Sinoplu, “Şimdi tespitlerimiz var. Tespitlerimizi kırpacaklar gibi geliyor. Ben öyle anlıyorum. Çünkü 2-3 sefer bakanlarımız geldi. Tespitleri çok buldular” dedi. Akşener’in “Pazarlık mı yapıyorlar” sorusuna “Yapacaklarını söylediler” yanıtı gelince; Akşener, “Yarın Süleyman Soylu Bey geldiğinde ‘Bizim yanımıza pazarlık masasında Akşener oturacak’ de. Ben takip edeceğim” dedi. SÖYLEM GÜZEL, AMA EYLEM YOK Akşener, “Benim bu sel bölgesini gezme nedenim şu: Unutulmamanız gerekiyor, hatırlatmak lazım. Eksiklikleri ben duyarsam, ilgilileri tek tek arayacağım. Ondan buradayım. Bir ve beraber çalışan herkesten Allah razı olsun. Bu dayanışma hep birlikte gösterildi ama şu an burada net gördüklerimizin takibini yapacağım” dedi. Dükkanların 56’sının yıkıldığını ifade eden bir iş yeri sahibi, “Kısa ödenek ayıracaklar. Üç ay işçilerimizin maaşlarının verileceğini söylediler. Şu ana kadar söylemler çok güzel, ama eylemi bekliyoruz” dedi. Akşener ise, “Eylemin olmasını sağlamak da bize düşüyor, takipçisi olacağız. Başka türlü yürümez çünkü” diyerek cevapladı. BAKANLAR TESPİTLERİ ÇOK BULDU 50 yıllık emeğinin gittiğini söyleyen iş yeri sahibi, “Benim dükkanım binayla, malzemesiyle beraber denize gitti. Şimdi tespitlerimiz var. Tespitlerimizi kırpacaklar gibi geliyor. Ben öyle anlıyorum. Çünkü 2-3 sefer bakanlarımız geldi. Tespitleri çok buldular” dedi. Akşener’in “Pazarlık mı yapıyorlar” sorusuna ise yurttaş, “Yapacaklarını söylediler” dedi. Akşener de “Yarın Süleyman Soylu Bey geldiğinde ‘bizim yanımıza pazarlık masasında Akşener oturacak’ de. Ben takip edeceğim” diye konuştu. 
Ayancık’taki sel bölgesini ziyaret eden Meral Akşener’e bir esnaf, “Hasar tespitlerimizi kırpacaklar gibi. Çünkü bakanlar tespitleri çok buldular” dedi. Akşener’in “Pazarlık mı yapıyorlar” sorusuna ise esnaf, “Yapacaklarını söylediler” dedi.

HABERİMİZVAR - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sinop Ayancık Sanayi Bölgesi’ne yaptığı ziyarette sel felaketinin yarattığı tahribatı inceledi. Malzemeleriyle birlikte dükkan binasının denize gittiğini söyleyen bir Sinoplu, “Şimdi tespitlerimiz var. Tespitlerimizi kırpacaklar gibi geliyor. Ben öyle anlıyorum. Çünkü 2-3 sefer bakanlarımız geldi. Tespitleri çok buldular” dedi. Akşener’in “Pazarlık mı yapıyorlar” sorusuna “Yapacaklarını söylediler” yanıtı gelince; Akşener, “Yarın Süleyman Soylu Bey geldiğinde ‘Bizim yanımıza pazarlık masasında Akşener oturacak’ de. Ben takip edeceğim” dedi.

SÖYLEM GÜZEL, AMA EYLEM YOK

Akşener, “Benim bu sel bölgesini gezme nedenim şu: Unutulmamanız gerekiyor, hatırlatmak lazım. Eksiklikleri ben duyarsam, ilgilileri tek tek arayacağım. Ondan buradayım. Bir ve beraber çalışan herkesten Allah razı olsun. Bu dayanışma hep birlikte gösterildi ama şu an burada net gördüklerimizin takibini yapacağım” dedi. Dükkanların 56’sının yıkıldığını ifade eden bir iş yeri sahibi, “Kısa ödenek ayıracaklar. Üç ay işçilerimizin maaşlarının verileceğini söylediler. Şu ana kadar söylemler çok güzel, ama eylemi bekliyoruz” dedi. Akşener ise, “Eylemin olmasını sağlamak da bize düşüyor, takipçisi olacağız. Başka türlü yürümez çünkü” diyerek cevapladı.

BAKANLAR TESPİTLERİ ÇOK BULDU

50 yıllık emeğinin gittiğini söyleyen iş yeri sahibi, “Benim dükkanım binayla, malzemesiyle beraber denize gitti. Şimdi tespitlerimiz var. Tespitlerimizi kırpacaklar gibi geliyor. Ben öyle anlıyorum. Çünkü 2-3 sefer bakanlarımız geldi. Tespitleri çok buldular” dedi. Akşener’in “Pazarlık mı yapıyorlar” sorusuna ise yurttaş, “Yapacaklarını söylediler” dedi. Akşener de “Yarın Süleyman Soylu Bey geldiğinde ‘bizim yanımıza pazarlık masasında Akşener oturacak’ de. Ben takip edeceğim” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.