Bankalarda koronavirüs önlemleri

GÜNDEM 17.03.2020 - 14:31, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Bankalarda koronavirüs önlemleri

Koronavirisü nedeniyle Türkiye’de birçok banka önlemlerini artırdı.

haberimizvar.net- Türkiye’de koronavirisü vaka sayısının 47’ye çıkmasının ardından birçok banka aldıkları önlemi müşterilerine duyurdu. Bazı bankalar şubelerinde yoğunluk oluşmaması  için sırasıyla vatandaşları içeri alıyor.  Bankalar müşterilerine gönderdikleri mesajlarda da şubelerin yerine internet bankacılığı ve ATM kullanılmasını istiyor. Bir banka ise müşterilerine şu mesajı geçti: “Tarafımızdan belirlenecek sure boyunca, ATM'lerdeki günlük para çekme limitiniz 5.000 TL'ye yukseltildi.  Diğer banka ATM'lerinde hesap kartınız ile para çekme işlemlerini de ücretsiz olarak yapabileceksiniz”
Koronavirisü nedeniyle Türkiye’de birçok banka önlemlerini artırdı.

haberimizvar.net- Türkiye’de koronavirisü vaka sayısının 47’ye çıkmasının ardından birçok banka aldıkları önlemi müşterilerine duyurdu. Bazı bankalar şubelerinde yoğunluk oluşmaması  için sırasıyla vatandaşları içeri alıyor.  Bankalar müşterilerine gönderdikleri mesajlarda da şubelerin yerine internet bankacılığı ve ATM kullanılmasını istiyor. Bir banka ise müşterilerine şu mesajı geçti:

“Tarafımızdan belirlenecek sure boyunca, ATM'lerdeki günlük para çekme limitiniz 5.000 TL'ye yukseltildi.  Diğer banka ATM'lerinde hesap kartınız ile para çekme işlemlerini de ücretsiz olarak yapabileceksiniz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.