Bari şehit cenazesinde bunu yapmayın

GÜNDEM 03.03.2020 - 12:51, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Bari şehit cenazesinde bunu yapmayın

Suriye’de 34 askerin şehit olmasının ardından düzenlenen cenaze törenlerinde yaşanan 3 ayrı olay, vatandaşın gündemine oturdu.

habermizvar.net- Suriye ordusunun saldırısı sonrası 34 askerin şehit olmasından sonra cenaze törenlerine yansıyan görüntüler, ‘bari bunu yapmayın’ dedirtti.  Yurttaş törenlere yansıyan ve haberlere konu olan görüntülere tepki gösterdi. VEKİL CEMAATİN ÖNÜNE GEÇİP FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ Afyonkarahisar’daki şehit cenazesinde, İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’un cemaatin önüne geçip fotoğraf çektirmesi eleştirilen konulardan biri oldu. Bir gazetecinin Cesur’u eleştirdiği haberi İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın beğenmesi dikkat çekti. BAKAN NAMAZA GEÇ KALINCA Afyonkarahisar’daki aynı cenaze törenine Bakan Veysel Eroğlu geç katıldı. Bakan gelmeden önce cenaze namazı kılındı. Ancak yetkililerin imama Bakan’ın geldiğini haber vermesinin ardından imam, cenaze namazını yeniden kıldırdı. Durum canlı yayınlara yansıdı BAHÇELİ, KILIÇDAROĞLU’NA ELİNİ UZATMADI  Ankara'da geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen şehit cenazesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile tokalaşmaması, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Cenaze namazına katılan Kılıçdaroğlu, ön sıradaki protokol ve şehit yakınları ile tokalaşırken, Bahçeli elini paltosunun cebinden çıkarmaması nezaketsizlik olarak değerlendirildi.    
Suriye’de 34 askerin şehit olmasının ardından düzenlenen cenaze törenlerinde yaşanan 3 ayrı olay, vatandaşın gündemine oturdu.

habermizvar.net- Suriye ordusunun saldırısı sonrası 34 askerin şehit olmasından sonra cenaze törenlerine yansıyan görüntüler, ‘bari bunu yapmayın’ dedirtti.  Yurttaş törenlere yansıyan ve haberlere konu olan görüntülere tepki gösterdi.

VEKİL CEMAATİN ÖNÜNE GEÇİP FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Afyonkarahisar’daki şehit cenazesinde, İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’un cemaatin önüne geçip fotoğraf çektirmesi eleştirilen konulardan biri oldu. Bir gazetecinin Cesur’u eleştirdiği haberi İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın beğenmesi dikkat çekti.

BAKAN NAMAZA GEÇ KALINCA

Afyonkarahisar’daki aynı cenaze törenine Bakan Veysel Eroğlu geç katıldı. Bakan gelmeden önce cenaze namazı kılındı. Ancak yetkililerin imama Bakan’ın geldiğini haber vermesinin ardından imam, cenaze namazını yeniden kıldırdı. Durum canlı yayınlara yansıdı

BAHÇELİ, KILIÇDAROĞLU’NA ELİNİ UZATMADI 

Ankara'da geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen şehit cenazesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile tokalaşmaması, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Cenaze namazına katılan Kılıçdaroğlu, ön sıradaki protokol ve şehit yakınları ile tokalaşırken, Bahçeli elini paltosunun cebinden çıkarmaması nezaketsizlik olarak değerlendirildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.