Barış Pınarı Harekatında 4 Asker Hayatını Kaybetti

GÜNDEM 09.01.2020 - 13:54, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Barış Pınarı Harekatında 4 Asker Hayatını Kaybetti

Suriye’nin kuzeyine düzenlenen “Barış Pınarı” harekatında bombalı araç saldırısı sonucu dört asker hayatını kaybetti.

haberimizvar.net-Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyine düzenlediği “Barış Pınarı” harekatında dört asker hayatını kaybetti. Milli Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği'nden yapılan açıklamada, askerlerin yol kontrolü sırasında meydana gelen bombalı araç saldırısı sonucunda yaşamlarını yitirdikleri açıklandı. 9 Ekim 2019’da başlayan “Barış Pınarı” harekatı sırasında, yaptığımız taramalar sonucu tespit edebildiğimize göre bugüne kadar 16 asker hayatını kaybetmişti. (EKN)
Suriye’nin kuzeyine düzenlenen “Barış Pınarı” harekatında bombalı araç saldırısı sonucu dört asker hayatını kaybetti.

haberimizvar.net-Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyine düzenlediği “Barış Pınarı” harekatında dört asker hayatını kaybetti.

Milli Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği'nden yapılan açıklamada, askerlerin yol kontrolü sırasında meydana gelen bombalı araç saldırısı sonucunda yaşamlarını yitirdikleri açıklandı.

9 Ekim 2019’da başlayan “Barış Pınarı” harekatı sırasında, yaptığımız taramalar sonucu tespit edebildiğimize göre bugüne kadar 16 asker hayatını kaybetmişti. (EKN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.